A spart cate un ou in mijlocul unui cartof si a bagat la cuptor. A iesit ceva delicios!
Adaugat pe: 5 martie 2016

A spart cate un ou in mijlocul unui cartof si a bagat la cuptor. A iesit ceva delicios!

Daca vreti sa pregatiti o masa consistenta si delicioasa pentru intreaga familie, atunci trebuie sa aruncati o privire la aceasta reteta de cartofi la cuptor cu oua.
Cartofi la cuptor cu oua
Sursa foto: gustos.ro

Ingrediente:

publicitate

-2 cartofi mari
-1 ceapa
-4 oua
-3-4 catei de usturoi
-100 de grame de branza (rasa)
-2-3 cepe
-2 linguri de ulei de masline
-un pic de sare si piper

Metoda de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 de grade. Se spala bine cartofii, insa nu se inlatura coaja si se pun direct pe gratar pentru a se coace aproximativ 40 de minute. Intr-o tigaie cu ulei fierbinte se prajeste ceapa tocata si usturoiul pana cand se inmoaie (aproximativ 5 minute).

Se scort cartofii din cuptor si se lasa sa se raceasca usor, apoi se taie pe lungime si cu o lingura se elimina mijlocul, dar se lasa aproximativ 5-6 mm, cu coaja. Adaugati in mijloc branza rasa, ceapa si usturoiul trase la tigaie, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.

Aranjati cartofii intr-o tava pe o hartie de copt si in fiecare cartof, se adauga cate un ou crud. Se coace la 200 de grade pentru inca 15-ish minute, sau pana cand oul este gata. Deasupra puteti presara putina ceapa verde tocata marunt. Pofta buna!


loading...


loading...
loading...
Stiripesurse.ro
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info
EVZmonden.ro
STIRI ASEMANATOARE
loading...
Citeste despre: , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA