Secretul bucatarilor a iesit la iveala. Care este ingredientul secret pentru a obtine o friptura suculenta
Adaugat pe: 3 martie 2016

Secretul bucatarilor a iesit la iveala. Care este ingredientul secret pentru a obtine o friptura suculenta

loading...

Pentru a prepara cotletul de porc cu usurinta si intr-un timp mai scurt, trebuie sa invatati un mic secret pe care il bucatarii il folosesc mereu. Un ingredient secret face friptura mai suculenta si mai delicioasa.
Secretul bucatarilor a iesit la iveala. Care este ingredientul secret pentru a obtine o friptura suculenta

Aveti nevoie de:

-8 bucati cotlet de porc
-300 g branza topita
-2 linguri maioneza (ingredientul secret)
-condimente – sare, piper, cimbru, etc

Incepeti prin a asezona bucatile de cotlet de porc cu condimente. Apoi, jumatate dintre ele sunt aranjate in partea de jos a unei tavi de yena. Se adauga jumatate din branza topita.

publicitate

Acum trebuie sa asezati cea de-a doua jumatate de cotlet si restul de branza ramasa. Maioneza se adauga deasupra ultimului rand de carne, peste branza topita. Friptura se coace timp de 2 ore la 200 de grade, cuptorul trebuie preincalzit. Se scoate apoi friptura din cuptor si se serveste calda cu un topping preferat. Pofta buna!

Friptura de porc la tava va avea un gust deosebit daca in afara de celelalte condimente (piper, cimbru, foi de dafin) se va unge cu putina maioneza, inainte de a fi bagata la cuptor.


loading...


loading...
Stiripesurse.ro
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info
EVZmonden.ro
STIRI ASEMANATOARE
loading...
Citeste despre: , , , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA