Horoscop Miercuri 20 Mai 2015: Posibile tensiuni in viata de cuplu la Scorpioni. Mare atentie!

18 mai 2015 // Horoscop

Horoscop Miercuri 20 Mai 2015. Citeste horoscopul zilei de Miercuri, 20 Mai 2015 (20.05.2015) si afla ce spun astrele. Scorpionii trebuie sa fie atenti cum se comporta cu persoana iubita, iar Berbecii si Gemenii incep dimineata in mod lent.
Horoscop Miercuri 20 Mai 2015

Horoscop zilnic berbec Miercuri 20 Mai 2015
Incepeti dimineata foarte incet, dar dupa-amiaza veti simti un val de putere si dorinta de a comunica. Luati in considerare ceea ce se poate face pentru a fi mai productivi la locul de munca si, prin urmare, cresteti veniturile dvs financiare.

publicitate

Horoscop zilnic taur Miercuri 20 Mai 2015
Ziua poate fi exceptionala pentru dvs, mai ales ca intentiile sunt serioase. Aveti nevoie de timp pentru a determina calea dvs pe termen lung. Fiti cat mai specific in alegerea dorintelor.

Horoscop zilnic gemeni Miercuri 20 Mai 2015
Chiar daca la inceputul zilei nu prea aveti chef de nimic, in dupa-amiaza veti dori sa va exprimati si sa straluciti intr-o conversatie interesanta. Acordati atentie nevoilor corpului dumneavoastra si serviti o masa usoara.

Horoscop zilnic rac Miercuri 20 Mai 2015
Faceti un bilant al progreselor din ultimele saptamani si aflati ce parere au superiorii pentru a va putea ajuta sa va atingeti obiectivele, dar si sa-i faceti multumiti. Dupa-amiaza aveti o sansa de a va elibera de multa munca, mai ales daca afacerea dvs. este legata de comunicatii sau de marketing.

Horoscop zilnic leu Miercuri 20 Mai 2015
Luati in considerare ceea ce doriti sa realizati in cariera dvs pe termen lung. Definiti obiectivele posibile si trebuie doar sa le urmati in urmatoarele saptamani. Mergeti seara cu prietenii sau vizitati un eveniment social interesant.

Citeste si : Cum sa-ti ceri in casatorie iubita in functie de zodia ei

Horoscop zilnic fecioara Miercuri 20 Mai 2015
Astazi, va mutati cu usurinta de la o sarcina la alta si sunteti foarte flexibili in punerea in aplicare a angajamentelor de munca. Cautati informatiile de care aveti nevoie, astfel incat sa obtineti un rezultat. Fiti activ in comunicare si rezultatele vor veni.

Horoscop zilnic balanta Miercuri 20 Mai 2015
Gandurile care umple mintea va ofera o indicație clara in cazul in care viata dvs nu are echilibrul necesar. Nu aruncati vina pe parteneri sau colegi. In schimb, luati in considerare ceea ce se poate face pentru a schimba situatia.

Horoscop zilnic scorpion Miercuri 20 Mai 2015
Trebuie sa acordati atentie partenerului dvs. Fiti atent la ce spuneti, cu toate acestea, mai ales daca sunteti suparat, pentru ca vorbele dvs pot afecta profund cealalta persoana.

Citeste si : Horoscop: Cu ce zodie esti perfect compatibil in dragoste

Horoscop zilnic sagetator Miercuri 20 Mai 2015
Astazi analizati obiectivele de afaceri pe termen lung. Fiti pregatit sa investiti toata energia in realizarea dvs si acordati o mare atentie detaliilor. Aveti grija de corpul dvs si, daca este posibil, faceti detoxifiere.

Horoscop zilnic capricorn Miercuri 20 Mai 2015
Fiti creativ si nu va fie frica sa iesiti in evidenta intr-o zona in care credeti ca nu sunteti mai vazut. Curaj, initiative si munca, chiar daca va simtiti descurajati de temeri.

Horoscop zilnic varsator Miercuri 20 Mai 2015
Dorinta de lucra singur atrage atentie. Daca credeti ca v-au fost ignorate dorintele dumneavoastra, din cauza responsabilitatilor catre alte persoane, acum este momentul sa decideti ce doriti cu adevarat si sa va urmati inima. Puteti planifica schimbari in casa sau in activitatile care va afecteaza intreaga familie.

Horoscop zilnic pesti Miercuri 20 Mai 2015
Va fi interesant si va permiteti sa parasiti rutina si plictiseala. Daca astazi va aflati implicat intr-un litigiu, la domiciliu sau la locul de munca, cotati sincer dorintele si sentimentele.

Horoscop: Cele trei zodii care se iubesc doar pe sine...

Astrologii indică semnele zodiacale care nu știu...

Mint în timp ce respiră: Cei mai buni mincinoși ai zodiacului...

Aproape toată lumea minte, dar unii oameni o fac...

Horoscop: Care este demonul tau interior in functie de zodie...

Fiecare dintre noi are parti intunecate ale caracterului...