Horoscop Sambata 29 August 2015: Gemenii sunt obligati sa lucreze in plus

27 august 2015 // Horoscop

Horoscop 29 august 2015. Citeste horoscopul zilei de Sambata 29 august 2015 (29.08.2015) si afla ce spun astrele. Unii Gemeni sunt obligati sa lucreze in plus, iar Balantele se pot ocupa de problemele financiare.
Horoscop Sambata 29 August 2015

Horoscop zilnic berbec Sambata 29 August
Evitati discutiile serioase, deoarece cu greu ramaneti calmi si va puteti pierde cumpatul. Poate va e frica sa faceti vreo schimbare, de aceea ar trebui sa aveti mai multa rabdare.

publicitate

Horoscop zilnic taur Sambata 29 August
Astazi, poate aveti sentimentul ca omul de langa dvs nu va da ce aveti nevoie si sunteti suparati. Luati in considerare faptul ca uneori trebuie sa renuntati la propriile dorinte. Unii dintre dvs, cu toate acestea, veti gasi rabdarea de care aveti nevoie si in cele din urma lucrurile vor merge in directia cea buna.

Horoscop zilnic gemeni Sambata 29 August
Unii dintre dvs vor fi obligati sa lucreze si au de indeplinit mai multe sarcini. Veti fi capabili sa va organizati si chiar puteti obtine succesul mult dorit. Cu toate acestea, nu exagerati cu munca si faceti o pauza daca va simtiti coplesiti.

Horoscop zilnic rac Sambata 29 August
Astazi depasirea unor dificultati se poate transforma intr-o adevarata provocare. Acum, nu este cel mai bun moment pentru a lua masuri decisive, pentru ca emotiile va coplesesc prea usor.

Horoscop zilnic leu Sambata 29 August
Aveti grija de dvs si faceti ceea ce va face sa va simtiti bine. Stati in compania celor dragi pe care ii iubiti. Astazi este o zi potrivita pentru a va rupe de trecut si sa incepeti o noua viata.

Horoscop zilnic fecioara Sambata 29 August
Astazi va concentrati pe prezent si va ganditi cum sa dezvoltati o anumita situatie. In cazul in care trebuie sa lucrati, va puteti concentra si observa detalii care va ajuta sa obtineti succesul mult dorit.

Citeste si : Horoscop: Top 5 femei de cariera in functie de zodie

Horoscop zilnic balanta Sambata 29 August
Balantele se pot ocupa de problemele financiare si nu e de mirare ca gasesc brusc solutia intr-o situatie dificila – datorita unei noi oportunitati. Incercati sa ganditi pozitiv si sa cautati si alte surse de venit.

Horoscop zilnic scorpion Sambata 29 August
Este foarte probabil sa va treziti cu unele complexe de dimineata. Desi este o zi libera, unii dintre dvs pot alege sa finalizeze anumite sarcini care nu mai pot fi amanate.

Horoscop zilnic sagetator Sambata 29 August
Astazi nu este necesar sa incepeti ceva nou. Puteti face putina curatenie sau sa rearanjati casa, probabil, veti incepe sa „respirati” mai usor si va veti simti mai eliberati.

Horoscop zilnic capricorn Sambata 29 August
Fiti deosebit de atenti cu critica, mai ales daca vizeaza partenerul dvs, copilul sau un membru al familiei. Daca aveti mult de lucru astazi, puteti alege sa faceti numai sarcinile urgente.

Horoscop zilnic varsator Sambata 29 August
Va puteti afla intr-o situatie neplacuta – cum ar fi un conflict cu un partener, un coleg sau prieten. Astazi nu este cea mai buna zi pentru a deschide rani vechi, mai bine amanati discutiile importante pentru alta zi.

Horoscop zilnic pesti Sambata 29 August
In cazul in care in saptamana ce a trecut ati fost ocupati, astazi v-ati putea simti foarte obositi. Gasiti cel mai potrivit mod de pentru a va relaxa – indiferent daca va duceti la dans sau sa vizionati un film.

Horoscop: Cele trei zodii care se iubesc doar pe sine...

Astrologii indică semnele zodiacale care nu știu...

Mint în timp ce respiră: Cei mai buni mincinoși ai zodiacului...

Aproape toată lumea minte, dar unii oameni o fac...

Horoscop: Care este demonul tau interior in functie de zodie...

Fiecare dintre noi are parti intunecate ale caracterului...