Horoscop Vineri 17 iulie 2015: Pestii pot fi nervosi, asa ca nu-i suparati!

15 iulie 2015 // Horoscop

Horoscop Vineri 17 Iulie 2015. Citeste horoscopul zilei de 17 iulie 2015 (17.07.2015) si afla ce spun astrele. Pestii pot fi dezorientati sau nervosi in aceasta zi, iar Capricornii pot castiga bani.
Horoscop Vineri 17 iulie 2015

Horoscop zilnic berbec Vineri 17 iulie 2015
Astazi va aparati cu succes pozitia, dar trebuie sa utilizati cuvintele potrivite pentru a ii convinge pe altii de integritatea dvs. Ascultati ceea ce va spun cei dragi, nu neglijati familia sau locul de munca.

publicitate

Horoscop zilnic taur Vineri 17 iulie 2015
Taurii nu trebuie sa se enerveze astazi. Unii dintre dvs va aflati intr-un impas si avet nevoie de a face o schimbare. Daca doriti sa va indepliniti dorintele, atunci trebuie sa acceptati si alte puncte de vedere.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 17 iulie 2015
Astazi va bazati pe negocieri si veti fi destul de convingator, daca aveti nevoie de a vinde ceva cuiva. Este o zi deosebit de favorabila pentru examene, prezentari si organizare de evenimente sociale. Chiar daca nu sunteti in cea mai buna dispozitie, contactul cu oamenii va avea un efect de stimulare.

Horoscop zilnic rac Vineri 17 iulie 2015
Puteti avea un sentiment ca totul este impotriva dvs. Daca aveti o problema cu seful dvs sau cu un coleg, incercati sa ajungeti la un acord. Daca doriti sa schimbati ceva in stilul dvs de viata, trebuie mai intai sa cereti niste pareri, pentru a nu face vreo greseala.

Horoscop zilnic leu Vineri 17 iulie 2015
Leii sunt dornici de a comunica cu oamenii din jurul lor. Deci, nu petrec o zi la domiciliu sau la birou, ci inconjurati de oameni care pot impartasi ideile lor. Daca ati amanat o intalnire, acum este momentul potrivit pentru a o reprograma.

Citeste si : Horoscop: Cel mai bun concediu pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop zilnic fecioara Vineri 17 iulie 2015
Daca astazi intre dvs si un prieten sau coleg apar unele neintelegeri, spuneti mai bine clar ceea ce credeti si ce nu va place. In dragoste, nu va neglijati partenerul de dragul comoditatii – confortul in relatie este un lucru bun, dar nu atunci cand cheltuiala este numai a unui singur partener.

Horoscop zilnic balanta Vineri 17 iulie 2015
Astazi la locul de munca veti reusi sa ii influentati pe altii. Este o zi potrivita pentru calatorii de afaceri si pentru mentinerea contactelor de afaceri in strainatate.

Horoscop zilnic scorpion Vineri 17 iulie 2015
Scorpionii pot obtine bani prin incheierea unei afaceri de succes sau prin oferirea unor informatii interesante care pot fi valoroase pentru munca dvs. Daca munca dvs este legata de scris, astazi veti avea o zi plina de succese.

Horoscop zilnic sagetator Vineri 17 iulie 2015
Astazi va este greu sa va opriti intr-un singur loc. Acest lucru nu va deranjeaza, deoarece intalnirile si discutiile vor aduce o briza proaspata in viata dvs de zi cu zi. Seara puteti iesi cu prietenii sau sa mergeti la o petrecere.

Horoscop zilnic capricorn Vineri 17 iulie 2015
Este o zi fructuoasa pe plan oficial. Reuniunile va vor aduce beneficii si va puneti cu usurinta de acord cu persoanele cu care comunicati. Incercati sa fiti mai flexibili si sa va puneti in aplicare obiectivele. Fiti mai toleranti la nevoile partenerului.

Horoscop zilnic varsator Vineri 17 iulie 2015
Astazi nu trebuie sa va petreceti timpul singuri. Incercati sa va descarcati cuiva drag de ceea ce se intampla in sufletul dvs. Intalnirile cu prietenii si contactele sociale va pot fi de folos, asa ca acordati-le mai multa atentie.

Horoscop zilnic pesti Vineri 17 iulie 2015
Nu va faceti griji daca astazi va simtiti dezorientati sau chiar nervosi. Incercati sa gasiti o modalitate de a scapa de monotonia din viata de cuplu. Este o zi deosebit de utila pentru dvs, daca sunteti implicati in munca ce are legatura cu scrisul. Este necesar sa va vizitati rudele.

Horoscop: Cele trei zodii care se iubesc doar pe sine...

Astrologii indică semnele zodiacale care nu știu...

Mint în timp ce respiră: Cei mai buni mincinoși ai zodiacului...

Aproape toată lumea minte, dar unii oameni o fac...

Horoscop: Care este demonul tau interior in functie de zodie...

Fiecare dintre noi are parti intunecate ale caracterului...