5 moduri sic in care puteti purta puloverele in toamna-iarna 2015-2016

8 decembrie 2015 // Moda

Cum vremea se raceste din zi in zi odata cu sosirea toamnei, trebuie sa incepeti sa purtati haine putin mai groase, printre care si puloverele. Cum nu orice fel de a purta puloverele este pe placul vostru, trebuie sa descoperiti acele moduri sic in care sa puteti purta puloverele toamna.
5 moduri sic in care puteti purta puloverele in toamna-iarna 2015-2016

Iata cinci dintre ele:

publicitate

Cu o fusta metalica
Daca trebuie sa participati la un eveniment special, trebuie sa va imbracati elegant, stilat, ca sa puteti fi in centrul atentiei.

De exemplu, puteti purta o fusta plisata, argintie, lunga, si un pulover negru, supradimensionat, care sa va dea o alura moderna, tinereasca si stilata deopotriva. Puteti adauga un rucsac negru, din piele, care este foarte sic, si o pereche de ghete negre, pana la glezna, cu toc mediu.

Daca nu va plac fustele lungi, optati pentru una mini, de o culoare metalica. Incercati un pulover de aceeasi nuanta, ca sa va creati un aspect monocromatic. Tocurile inalte sunt obligatorii in acest caz, iar bijuteriile trebuie sa fie fine, unice, stilate, care sa atraga atentia in mod placut. Cele mai indicate trebuie sa fie lungi, completand in mod sic aceasta tinuta speciala.

Cu jeansi
Versatilii jeansi va stau mereu la dispozitie atunci cand trebuie sa va creati o tinuta lejera, dar stilata, eleganta, tinereasca. Alegeti niste jeansi de un albastru inchis si adaugati un pulover tineresc, o pereche de tenisi sau de pantofi sport gen ghetute. O poseta supradimensionata, intr-o culoare contrastanta, intregesc tinuta voastra.

Cu o pereche de jeasi, fie si taiati, un pulover mai scurt, pana la talie, si niste ghete cu toc inalt, subtire, veti reusi sa aratati fantastic. Daca vreti alt gen de tinuta, purtati jeansii cu un pulover mai textural, o palarie si o pereche de mocasini asortati. Palaria va da un aer superstilat si elaborat, chiar si pentru o tinuta comuna, de zi cu zi.

Cu dresuri unice
Desigur, ca sa purtati dresuri, trebuie sa aveti si o fusta sau o pereche de pantaloni scurti sau trei sferturi. Puloverele trebuie sa fie de aceasta data un fel de top, adica sa le adaugati peste malete sau alte bluze sau chiar pulovere pe gat. Ele intregesc si modernizeaza tinuta, in combinatie cu niste dresuri cu modele cat mai extravagante.

Citeste si: Tendinte in accesorii pentru toamna-iarna 2015-2016

Cu pantaloni de stofa
Anumite contexte solicita elemente vestimentare cu iz clasic, adica nu permit jeansii sau pantalonii mai atipici. De aceea, pantalonii clasici, din materiale sofisticate, sunt cea mai buna alegere. Optati pentru pulovere cu decolteu rotund sau in V, precum si pentru cele pe gat, care sunt foarte sic. Adaugati si o pereche de ghete stilate, in culori asortate sau simplu, in culori neutre, care sunt adecvate in orice combinatie.

Cu fuste din piele
Fusta din piele a fost mereu apreciata, considerandu-se ca este o piesa vestimentara plina de sarm, mai ales daca este combinata corespunzator. Puloverele sunt o idee ideala de a purta minunatele fuste din piele.

Fustele din piele pot fi drepte sau plisate, sau cu modele atipice, cu colturi, cu capse etc. De aceea, atentie la puloverele pe care le purtati cu fiecare model in parte. Pentru cele atipice, va trebuie un pulover la fel, cu cateva detalii care sa atraga atentia. Daca vreti ceva clasic, la o fusta dreapta si un pulover pe gat sau cu decolteu fin este ceea ce va trebuie.

Fuste la moda in toamna-iarna 2016-2017: se poarta modelele din lana si piele...

Fusta este un accesoriu feminin, care nu poate lipsi...

Geci la moda in toamna-iarna 2016-2017: se poarta geaca din denim cu blanita...

Orice anotimp aduce noi provocari. In aceasta toamna,...

Posete toamna-iarna 2016-2017: 6 modele in tendinte...

Hainele nu sunt suficiente pentru ca o femeie sa fie...