Pantofii cu sireturi, noul trend in primavara-vara 2016

5 februarie 2016 // Moda

Pantofii cu sireturi sunt un nou trend al anului 2016. Marile case de moda au creat modele de acest tip, menite sa atraga cat mai multe cliente. Cu siguranta ca acestea ii vor prefera, mai ales ca sunt foarte tractivi si foarte comozi.
Pantofii cu sireturi, noul trend in primavara-vara 2016

Mai mult de atat, diversele modele permit asocierea lor cu diferite genuri de tinute, de la cele mai sofisticate, pana la cele mai lejere, de zi cu zi. Prin urmare, versatilitatea modelului este punctul forte, multe dintre femeile celebre imbratisand deja acest stil special in 2016.

publicitate

Iata ca Giovanna Battaglia poarta o pereche de pantofi cu sireturi, marca Aquazzura Christy, cu toc jos si insertii metalice. Detaliile simple, dar de efect, se impletesc minunat cu puloverul cu maneci clopot, supradimensionate, si panatlonii egri, simpli, cu dunga. Tinuta este una de oras, care se potriveste oricarei varste si care da posibilitatea unei plimbari indelungate, deoarece pantofii sunt foarte comozi.

Aceeasi marca, dar de culoare bej, este purtata de Veronika Heilbrunner, alaturi de o rochie dreapta, scurta, din denim, si o haina multicolora. Este o dovada in plus ca acest model este extrem de comod.

Daca va intereseaza un model pentru birou, atunci o tinuta precum cea afisata de Christine Centenera este potrivita. Alaturi de o pereche de pantofi cu sireturi, marca Gucci, de culoare neagra, cu toc patrat si bot rotunjit, ea poarta o fusta neagra, cu parti suprapuse, o bluza neagra, simpla, si un sacou albastru, cu dungute albe. Chiar daca modelul este prevazut cu canafi la cele doua sireturi, pantofii se preteaza la tinutele office, intr-o maniera aparte, insa.

Tot de la Gucci vine modelul ,,Supreme’’, care incanta prin tocul foarte inalt, ca de lemn, cu un model unic, combinatia de piele neagra, simpla, si piele cu imprimeuri negre pe fond gri si aceiasi canafi negri, incantatori.

Pentru vara, sandalele ,,Babies’’ de la Saint Laurent sunt una dintre cele mai bune idei. Modelul are, de asemenea, sireturi, si vine in mai multe forme: negre, cu toc gros, inalt, sau cu imprimeu animalier, ori plate, negre, simple. Toate cele trei variante sunt la fel de incantatoare. Aproape ca nu stii pe care sa o alegi!

Se deschide un nou magazin...

Se deschide un nou magazin. La inaugurare, patronul,...

Tunsorile baietesti un must-have in PRIMAVARA-VARA 2017...

Cand nu stiti cum sa va coafati, cum sa va mai aranjati...

5 modele de fuste in trend in aceasta vara...

Vara este anotimpul in cae scapam de pantaloni si de...