Acest tata a pus o fotografie a nou-nascutului pe internet. Un comentariu i-a salvat viata fiicei sale

7 februarie 2016 // Stiri

Un medic pediatru cu experienta la prima vedere ar fi recunoscut ca micuta din imagine sufera de o boala periculoasa.
Acest tata a pus o fotografie a nou-nascutului pe internet. Un comentariu i-a salvat viata fiicei sale

Un tanar tata a decis sa ii faca o poza fiicei sale nou-nascute si apoi a postat poza pe retelele sociale. Fotografia a strans repede peste 1.000 de like-si comentarii.

publicitate

Intr-una din ele, pe langa multe complimente pentru micuta, un comentariu i-a atras atentia tatalui ei, ceea ce l-a ingrijorat foarte tare. Un barbat i-a scris urmatoarele randuri intr-un comentariu:

„Este demn de mine sau chiar ochii copilului sunt de culoare galbena? Nu pot spune sigur, din cauza fotografiei care are un fundal de culoare galbena. Dar mi se pare ca pielea fetei, mai ales sclera (partea alba a ochiului) are o tenta de culoare galbena. Acest lucru ar putea fi un semn de icter fiziologic. Dar sper ca totul este in regula cu acest copil si totul sa fie doar o paranoie doar profesionala.”

Tatal atent si grijuliu a decis sa isi duca fiica la spital pentru a vedea daca exista o problema cu starea de sanatate a fiicei sale. In Policlinica s-a confirmat ca intr-adevar avea icter fiziologic al nou-nascutului.

Din fericire, copilul a fost afectat de cea mai usoara forma a bolii si s-a vindecat desigur, cu fototerapie. Dar daca acel comentariu nu ar fi fost remarcat, si parintii nu ar fi fost avertizati, consecintele ar fi foarte grave pentru micuta nou-nascuta.

DISTRIBUITI acest articol prietenilor pentru ca puteti evita sa se intample o nenorocire pentru parintii tineri care inca nu sunt familiarizati cu aceste lucruri.

Prima lectie de viata...

Ana, 5 ani, vine acasa de la gradinita si spune ca...

Un tanar bancher...

Un tânăr bancher s-a decis că a venit vremea să...

Sfatul tatalui...

Un tată înainte de a muri i-a spus fiului său:...