Ce fel de om esti in functie de parfumul preferat

23 ianuarie 2015 // Stiri

Parfumul preferat poate dezvalui multe lucruri despre o persoana si ce fel de personalitate are fiecare.
Ce fel de om esti in functie de parfumul preferat

Parfum cu aroma de flori
Daca preferati un parfum de trandafiri si iasomie, atunci sunteti o persoana romantica care iubeste luxul. Aveti un sentiment aparte pentru bijuterii elegante si stralucitoare. De cele mai multe ori sunteti un sprijin bun pentru prieteni si familie. Unul dintre punctele slabe este ca pierdeti prea multa energie pentru a va indeplini obiectivele. In dragoste, trebuie sa fiti atenti deoarece puteti atrage oameni cu un temperament recalcitrant.

publicitate

Parfum cu aroma de ocean
Aceasta aroma este comuna in parfumurile barbatilor, dar si la unele femei. Persoanele care prefera un astfel de parfum sunt increzatoare si nu se bazeaza exclusiv pe aspectul lor. De multe ori sunt persoane generoase, dar in schimb se asteapta sa primeasca loialitate. In dragoste stiu intotdeauna ceea ce vor si cauta un partener care sa le ofera libertate in mod constant. Uneori sunt prea emotionali.

Parfum cu aroma orientala
Pentru aceia dintre dvs care iubesc aromele explozive si intense de ghimbir, cedru, mandarina, iasomie, scortisoara si lemn de santal se poate spune ca sunteti persoane senzuale. Aveti un farmec aparte si nu pierdeti ocazia de a va evidentia atuurile. Uneori sunteti prea impulsivi, va aparati intotdeauna interesele si sentimentele. Nu va plac excursiile exotice si romantice, iar in dragoste sunteti un partener dificil.

Citeste si: Ce personalitate ai in functie de bautura preferata

Parfum cu aroma de fructe
Va plac culorile luminoase, sportul si sunteti o persoana foarte discreta. Slabiciunile dvs sunt impulsivitatea si anxietatea. In dragoste sunteti in cautarea unui partener care sa va completeze perfect si care sa va fie si prieten totdata.

Parfum cu aroma dulce
Mirosul dulce subliniaza feminitatea si spontaneitatea dvs. Sunteti extrem de pozitivi si aveti mereu nevoie de prieteni adevarati. Cand doriti sa atrageti toata atentia asupra dvs, puteti avea incredere in mirosul de vanilie si ylang-ylang. In dragoste, sunteti mereu alaturi de partenerul de cuplu si faceti tot posibilul ca relatia voastra sa mearga bine.

Ziua saptamanii in care te-ai nascut arata ce persoana esti!...

Fiecare zi este diferita de cealalta. Pare banal,...

Ce culoare are numele tau? Ce personalitate ai in functie de culoarea numelui...

Fiecare nume are o anumita vibratie care defineste...