Cea mai mare greseala pe care o faci dimineata. Din cauza asta se depune grasime in zonele delicate

19 august 2016 // Stiri

Ar trebui sa evitati aceste obiceiuri daca tineti la silueta dvs. Daca doriti sa pierdeti cateva kilograme, trebuie sa evitati anumite obiceiuri daunatoare dimineata.
Cea mai mare greseala pe care o faci dimineata. Din cauza asta se depune grasime in zonele delicate

Metabolismul este influentat de multi factori, iar printre cei mai importanti sunt varsta, greutatea si genetica. Desigur, unele dintre ele pot fi afectate, dar altele sunt legate de deciziile pe care le luam singuri si cum ne facem stilul de viata inca de dimineata. Greselile noastre pot incetini semnificativ sau accelera metabolismul nostru.

publicitate

In cazul in care doriti sa pierdeti in greutate, pur si simplu luati micul dejun. Cel mai rau lucru pe care il puteti face este sa sariti peste micul dejun. Acest lucru va incetini metabolismul, pentru ca atunci cand ne este foame, creierul trimite un semnal la corpul dvs care trebuie sa „pastreze” energie, iar acest lucru va pastra si grasimea de care toti vor sa scape.

Tineti minte ca cafeaua nu este considerata o gustare de dimineata. Mai util pentru metabolismul este de a bea o ceasca de ceai si sa mancati ceva bine echilibrat, bogate in substante nutritive.

Ar fi mai bine sa beti multa apa si un pahar de apa rece, dupa micul dejun, va ajuta organismul sa „lucreze” mai repede.

Cu exercitiile de dimineata puteti arde jumatate din caloriile pe care le luati in timpul zilei. Dimineata este mult mai util sa faceti exercitii decat in restul zilei, deoarece veti arde un procent mult mai mare de grasime. Mai mult decat atat, veti fi intr-o stare proaspata si la lucru.

Daca aveti senzatia de foame dupa un mic dejun sanatos, inainte de masa de pranz este bine sa mancati o para sau mere cu scortisoara, nuci sau seminte de dovleac.

Intr-o dimineata...

Într-o dimineață, în timp ce luau micul dejun,...

Bula are test la romana...

Luni, Bula are test la romana. Vine Bula acasa...

Calugarul cade in mare...

Calugarul cade in mare.Vine o barca plina cu salvamari. -Va...