Fata asta mancat 7 zile doar pizza si burgeri. Uite ce s-a intamplat cu trupul si sanatatea ei

14 septembrie 2015 // Stiri

Daca uneori cand suntem in graba, mancam cate un hamburger sau un kebab, nu este atat de daunator, insa daca o facem in fiecare zi, consumul de astfel de alimente dauneaza sanatatii noastre.
Fata asta mancat 7 zile doar pizza si burgeri. Uite ce s-a intamplat cu trupul si sanatatea ei

Phoebe Jackson Edwards este o femeie de 24 de ani, care a decis sa faca un experiment. Inainte de a incepe experimentul, ea si-a facut toate testele de sanatate si a pastrat rezultatele pentru ca mai tarziu sa le poata compara. Procentul de grasime corporala era de 23% si avea o stare buna de sanatate. Doar trei zile mai tarziu, ea a simtit o lipsa de energie.

publicitate

„Grasimea corporala a inceput sa creasca. Am mancat doar pizza, burgeri si sandwich-uri pe baza de carne si cereale. Am avut o problema cu concentrare, nivelul de energie a fost foarte mai mic decat de obicei si in mod constant m-am simtit obosita, chiar si dupa ce am dormit bine. A fost greu sa raman concentrata la locul de munca, eram nerabdatoare si nervoasa”, a spus fata.

In ceea ce priveste aspectul, Phoebe spune ca pielea si parul ei au devenit mai grase si a trebuit sa se spele in mod frecvent. Peste 7 zile, ea a revenit la clinica pentru a face noi analize.

Procentul de grasime a crescut cu 25 la suta, iar cantitatea de grasime acumulata pe solduri ei si pe picioare era vizibila.

Singura surpriza pozitiva, care a fost descoperita de testele dermatologice este ca pielea ei era mai hidratata decat inainte. Cu toate acestea, vorbim de hidratarea la suprafata, pentru ca pielea a devenit grasa.

„Doctorii mi-au spus ca este nevoie de o luna pentru a pierde 1% din greutatea corpului, ceea ce inseamna ca mi-ar trebui doua luni sa ma intorc la starea initiala.”