MIHAI TRAISTARIU rupe tacerea! A povestit cum era in realitate casnicia ILENEI CIUCULETE cu CORNEL GALES: „NU-I ADEVARAT!”
Adaugat pe: 20 martie 2017

MIHAI TRAISTARIU rupe tacerea! A povestit cum era in realitate casnicia ILENEI CIUCULETE cu CORNEL GALES: „NU-I ADEVARAT!”

Dispariţia Ilenei Ciuculete a lăsat un gol imens în lumea artistică autohtonă, dar mai ales în sufletul familiei şi a celor care au iubit-o pe îndrăgita cântăreaţă.
MIHAI TRAISTARIU rupe tacerea! A povestit cum era in realitate casnicia ILENEI CIUCULETE cu CORNEL GALES: "NU-I ADEVARAT!"

Deşi s-a tot zvonit că artista ar fi avut probleme în căsnicia cu Cornel Galeş, iar unii chiar s-au lansat în atacuri directe la adresa acestuia, o mulţime de cântăreţi şi prieteni ai Ilenei Ciuculete susţin exact contrariul.

publicitate

Printre aceştia se află şi Mihai Trăistariu, care a dezvăluit în direct ceea ce a văzut el în concertele susţinute alături de Ileana: „Nu-i adevărat că nu se înţelegeau, cei doi nu erau doi oameni, doi soţi, ei erau deja unul! Mai sunt artişti care fie evită să-şi ia iubitul, iubita, soţul în turneu, dar pentru ei doi nu exista varianta asta. Erau de nedespărţit, parcă nu puteau să respire unul fără celălalt, se iubeau enorm”, scrie cancan.ro.


loading...


loading...
loading...
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info
EVZmonden.ro
STIRI ASEMANATOARE
loading...
Citeste despre: , , , , , , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA
Servere dedicate, Gazduire, VPS