O femeie a crezut ca este insarcinata, dar a fost devastata dupa ce a vazut ca „copilul” ei era altceva

15 noiembrie 2015 // Stiri

A fii insarcinata este unul dintre cele mai bune lucruri care i se intampla vreodata unei femei. Acest eveniment de obicei completeaza o femeie ca om si ca sotie.
O femeie a crezut ca este insarcinata, dar a fost devastata dupa ce a vazut ca "copilul" ei era altceva

Dar ce se intampla daca v-ati gandit ca sunteti gravida si sa aflati ca ceea ce este in burta dvs nu este un copil, ci ceva cu adevarat socant.

publicitate

Aceasta este ceea ce s-a intamplat unei femei in varsta de 42 de ani. Ea a crezut ca este insarcinata, dar a fost devastata dupa ce s-a dovedit ca in loc de un copil, ea avea in burta o tumora extrem de mare.

Initial ea a crezut ca este insarcinata, insa dupa ce a simtit o durere severa in abdomen, s-a dus de urgenta la spital. Dar medicii de la Spitalul Judetean au fost uimiti sa afle ca aceasta are o tumoare mare in interiorul uterului dupa efectuarea testelor de urgenta.
O femeie a crezut ca este insarcinata, dar a fost devastata dupa ce a vazut ca "copilul" ei era altceva

Doctorul care s-a ocupat de ea a spus: „Femeia ne-a spus ca este insarcinata, ne-am asteptat initial la complicatii ale sarcinii. De fapt, dimensiunea burtii ei era destul de asemanatoare cu cea a unei femei gravide de noua luni, asa ca nu am avut nici un motiv sa ne indoim de ceea ce ne-a spus ea”, a adaugat el.

Medicii au trebuit sa efectueze o operațiune de urgenta complexa, care a durat mai multe ore pentru a indeparta tumora care cantarea 5 kg.

Femeia a fost apoi transferata la terapie intensiva si a asteptat sa faca o recuperare completa. Potrivit doctorului, nu de multe ori a putut vedea o tumoare atat de mare in acea locatie. A fost intr-adevar o tumoare record pentru acea regiune, in ultimii 15 ani.

O femeie seducatoare intra intr-un bar...

O femeie foarte seducătoare intră într-un bar,...

O femeie de la tara vine la ginecolog...

O femeie de la țară, la ginecolog: – Dom’...