Si-a spalat fata cu bicarbonat de sodiu si ulei de cocos de trei ori pe saptamana timp de o luna! Uite ce i s-a intamplat cu tenul ei

12 februarie 2016 // Stiri

Cu totii incercam sa avem pielea frumoasa si curata nu? Deci, de ce sa cheltuim prea mulyi bani pe produsele cosmetice, cand putem face propria crema naturala faciala, care este mult mai eficienta ca cele din comert.
Dupa ce s-a spalat pe fata s-a dat cu ulei de cocos si bicarbonat de sodiu. E incredibil ce i s-a intamplat!

O femeie a incercat tot felul de metode pentru a scapa de acneea nedorita, de punctele negre si de excesul de sebum, insa fara rezultate. Recent ea a descoperit o reteta naturala care a ajutat-o sa scape de toate aceste probleme si pe care a vrut sa o impartaseasca si altora care se afla in situatia ei.

publicitate

In acest articol va vom cum sa faceti cea mai buna crema de casa faciala care va ajuta sa eliminati acneea, punctele negre si care va ajuta sa aveti un ten impecabil. Aceasta crema de casa este foarte usoara si se face din doar 2 ingrediente pe care probabil le aveti deja in bucatarie – bicarbonat de sodiu si ulei de cocos.

Aceste 2 componente sunt extrem de eficiente in tratarea problemelor pielii, fiind usor disponibile si nu costa foarte mult. Si, spre deosebire de produsele chimice si ingrediente toxice din produsele cosmetice comerciale, aceste 2 ingrediente sunt complet sigure pentru pielea dvs.

Aceasta crema de casa este exact ceea ce aveti nevoie pentru a trata pielea fetei! Veti fi uimiti de rezultate. Cand se amesteca aceste 2 ingrediente impreuna – veti obtine un amestec de mare ajutor in tratarea acneei, rosetei, cicatricilor si eliminarea excesului de murdarie si exfolierea celulelor moarte.

Cum sa utilizati bicarbonat de sodiu si ulei de cocos:

Ingrediente:
Ulei de cocos
Bicarbonat de sodiu

Indicatii:
In scopul de a stabili valoarea exacta a fiecarui ingredient, in primul rand trebuie sa stiti tipul de piele si ceea ce incercati sa realizati cu aceasta crema de casa. Daca aveti pielea mai sensibila, folositi cel putin raportul 2: 1 ulei de cocos si bicarbonat de sodiu.

Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati aceste 2 ingrediente si sa aplicati amestecul usor pe pielea dvs umeda sau uscata. Aveti 2 posibilitati: puteti lasa ca pe o masca pentru cateva minute pentru un tratament mai profund, sau pur și simplu sa spalati cu apa calda, dupa ce ati aplicat usor pe fata. E mai bine sa se amestece doar o cantitate mica. Doar asigurati-va ca va ajunge pentru un tratament.

Aceasta masca faciala de casa este extrem de benefica si utila pentru pielea fetei. Si cel mai important lucru este faptul ca este facuta din ingrediente disponibile si necostisitoare. Ar trebui sa incercati cu siguranta asta, nu veti regreta!

In fata judecatorului...

Un bărbat, bandajat din cap până-n picioare, apare...

O blonda trece prin fata unui magazin de animale...

O blonda trece prin fata unui magazin de animale....

Fata se intoarce acasa...

O fata n-a mai trecut prin satul natal de mai bine...