Tamaia face minuni pentru sanatatea noastra, dar trebuie sa stim cum sa o folosim!

25 august 2016 // Stiri

Este timpul să vă familiarizați cu puterea de vindecare nebanuita a tămâiei. Oamenii de știință cred că aceasta ar putea lupta chiar și cu cancerul ovarian. Tamaia conține substanțe chimice care distrug celulele tumorilor maligne.
Tamaia face minuni pentru sanatatea noastra, dar trebuie sa stim cum sa o folosim!

Folosirea tămâiei cu scop curativ are avantajele sale, dintre care unul este un impact inofensiv asupra organismului. Până în acest moment, după utilizarea sa nu au avut loc efecte secundare.

publicitate

Tamaia în medicina populară

Tamaia afecteaza pozitiv sanatatea mintala. Acesta este adesea folosita în aromoterapie deoarece reduce stresul si anxietatea. Este un instrument valoros, conține o componentă care direcționează acțiunea sa spre ameliorarea stresului. Conform anumitor studii, este clar că tămâia ajută cu depresia.

Acest instrument este folosit pentru întinerire. Cu mii de ani în urmă egiptenii au folosit tamaia datorita funcțiilor sale benefice pentru sanatate. Pe de altă parte fumul de tamaie este un excelent antiseptic. Este folosit pentru a face unguente împotriva ulcerației.

Tămâia – putere de neegalat

Pentru pacienții care au probleme cu rinichii: intr-o baie de apă trebuie să topiti 25 g ceara de albine, 25 g tămâie albă, 100 g de ulei de măsline și apoi sa adaugati 40 de grame de gumă de mestecat medicala. Așteptați ca amestecul să se răcească bine si apoi formati niste bilute mici.

Zilnic de 3 ori pe zi mestecati cate o „biluta”, la 30 minute înainte de consumul de alimente. Tratamentul continuă până când toate bilele sunt consumate.

Leac pentru fumatori
Sub forma de tinctura, tamaia e buna in laringita, tuse, raceala. Se iau zilnic 20-30 de picaturi de tinctura de tamaie, diluate in jumatate de pahar de apa. Suplimentar, se face gargara cu infuzie de tamaie, care are puternice efecte antiinflamatoare si antiinfectioase.

In caz de nisip si pietre la rinichi, nefrite si infectii urinare, dimineata, la orele 8 si la orele 11, se ia cate o lingurita de tinctura de tamaie diluata intr-un pahar de apa plata sau de izvor. Tratamentul dureaza 2-3 saptamani si se repeta de cate ori este necesar. Tamaia dezinfecteaza, cicatrizeaza si marunteste pietrele de la rinichi.

Un tigan face baie intr-un lac...

Un tigan face baie intr-un lac langa cimitir si-si...

Un american isi face vacanta in Romania…...

– Un american isi face vacanta in Romania. Merge...

Ce face tata la fabrica...

– Mami, vreau un fratior. – Dar tocmai ai...