Dialog epic intre un politist de la Rutiera din Iasi si un “sofer” tras pe dreapta:

Polițiștii de la Rutieră se confruntă cu tot felul de situații atunci când opresc șoferii pentru controale de rutină. Unii dintre conducătorii auto reușesc, însă, să-i ia prin surprindere pe polițiști, iar o întâmplare povestită în mediul online a devenit virală.

Un control de rutină a declanșat un dialog care poate fi numit, fără exagerare, epic. Bărbatul – aflat sub influența băuturilor alcoolice – a oferit polițistului o explicație… incredibilă, iar finalul întâmplării este de-a dreptul năucitor. Nimieni nu s-ar fi așteptat la așa ceva, cu atât mai mult polițistul respectiv.

publicitate

– (Poliţistul) Bună ziua, aţi băut? – Da… dimineaţă… mi-am măritat fiica… şi cum mie nu-mi place să merg la biserică am fost la un bar si am tras câteva beri… apoi în timpul petrecerii am băut o sticlă de vin… iar după-amiază am golit o sticlă de whisky… (explica tipul din maşină printre sughiţuri). Poliţistul enervat îi spune tipului: Întelegeti că eu sunt politist si că eu fac un control de alcoolemie???????? La care tipul îi răspunde calm politisţului: Dumneata întelegi… că masina asta este englezească…..si că şoferul este soţia mea în partea dreaptă a maşinii????”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.