Casa moderna pentru hobbiti

Proiectata de arhitectul polonez si designerul Dagmara Obluska, in apropiere de Varsovia, aceasta casa a fost construita intr-un mod neobisnuit.
Casa moderna pentru hobbiti

Acesta dispune de curbe fine si absenta aproape completa a colturilor ascutite, ceea ce ne aminteste atat de la distanta, cat si de aproape de casa hobbitilor din filmul “Lord of the Rings”.

publicitate

Casa moderna pentru hobbiti

Casa este un nou stil – AR (L’Art Nouveau), dotata cu o linie curba, fuziunea vizuala cu elemente ale structurii cladirii. Proiectul se numeste Swing, numele reflecta destul de bine cu tipul de constructie.

Casa moderna pentru hobbiti

Arhitectura este axata pe estetica, fara a compromite functionalitatea. Aproape intreg primul etaj este ocupat de o camera de zi, tavane inalte si ferestre mari pentru a marii spatiul vizual. Efectul este intarit cu ajutorul luminii artificiale. Lumina este reflectata de suprafetele lucioase (marmura, granit), cu care sunt captusite camerele. Acest lucru creeaza o atmosfera confortabila si calda.

Casa moderna pentru hobbiti

Vezi si : Casa verde, decor modern

Liniile curbe sunt nu numai in interior dar si la exterior. Culoarea trece treptat din una in alta, lipsa colturilor ascutite pare s-o faca mica, iar ferestrele rotunde denota originalitatea. Casa Swing este un exemplu perfect de echilibru intre design si confort extraordinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.