Cum sa iti amenajezi un living retro

Poate că ai visat de multă vreme să ai un living parcă rupt dintr-o poveste, care să încurajeze o atmosferă boemă şi liniştită, însă nu ai avut curaj să începi amenajarea.
Cum sa iti amenajezi un living retro

Pentru o astfel de cameră retro, nu ai neapărată nevoie de ajutorul specialiştilor, pentru că elementele necesare pot fi alese uşor şi de către tine.

publicitate

Iată de ce ai nevoie pentru un living retro:

O masă din lemn masiv
Dacă ai spaţiu, poţi cumpăra o masă mare, la care să iei cina alături de familie sau de prietenii tăi. Dacă livingul nu este atât de spaţios, poţi folosi o masă mai mică, de cafea, care poate căpăta diverse întrebuinţări. În ambele cazuri, alege o masă din lemn masiv, bine şlefuit.

Obiecte de decoraţiune
Atunci când începi să alegi decoraţiunile, pe lângă tablourile preferate, fotografiile frumos înrămate şi vazele cu flori, poţi opta şi pentru o maşină veche de scris sau un ceas de perete.

Un candelabru
O atmosferă vintage nu ar fi completă fără corpurile de iluminat potrivite. De aceea, un candelabru se va potrivi de minune livingului tău. Tot ce trebuie să faci este să alegi un model care să se potrivească dimensiunii camerei.

Draperii în culori calde
Atunci când îţi alegi draperiile, caută să găseşti unele în culori calde, astfel încât să nu creeze o stare de nelinişte în spaţiul pe care ţi-l vei decora.

O oglindă cu ramă realizată manual
Dacă ai noroc, poţi găsi o oglindă cu ramă realizată manual, pe care o poţi aşeza pe peretele opus ferestrei, pentru a da impresia de spaţiu mai larg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.