Decor matrimonial – sfaturi de amenajare

Dormitorul principal este mult mai mult decat un loc de odihna, este locul unde va impartasiti cu partenerul dvs. Vezi mai jos cateva idei pentru un decor special!
Decor matrimonial

De aceea aveti nevoie de confort, invitatie, decorare, si, de asemenea, de un mediu de coexistentă. Am să vă dau câteva sfaturi cu privire la modul de a decora o un dormitor pentru proaspeti casatoriti si nu numai.

publicitate

Idei pentru a decora camera
Urmatoarele sfaturi sunt perfect potrivite pentru orice cameră, si nu aveti nevoie de o investitie foarte mare, ci doar sa schimbati doar anumite detalii. Reînnoirea locului mobilei poate fi suficient pentru a realiza dormitorul matrimonial al visele tale.
Decor matrimonial

Culoare
Alegeti culori deschise pentru a crea un mediu curat si răcoritor, este de la sine înteles că puteti amesteca culorile, dar cel mai bine este de a opta pentru culori pastelate pentru a promova relaxare.

Locul de amplasare a mobilierului
Încercați să pozitionati patul dumneavoastră, în măsura în care este posibil, în centrul camerei, pentru a crea senzatia de LIBER. Astfel camera pare mai mare doarece aveti spatiu destul pe langa pat si va puteti plimba in jurul camerei. Asternutul trebuie să fie dintr-un material adecvat, în timp ce culorile sunt combinate cu restul camerei. Puteti alege sa decorati patul cu multe perne.
Decor matrimonial

Accesorii
Ca parteneri trebuie să fiti de acord asupra unei stil de decorare. Nu este loc pentru multe bibelouri. Acest lucru poate fi realizat cu un accesoriu simplu, ca o pictură, fotografie, o lampă sau de altă natură care nu ocupă mult spatiu, dar are o semnificatie specială pentru ambii parteneri.

Un buchet de flori sau un centru de masă mică va da atinge naturalul mult dorit, în orice cameră a casei.
Decor matrimonial

Iluminat
În mod ideal, opteaza pentru iluminatul natural pentru zi si lasati lămpile pe timp de noapte, dar dacă nu este posibil, puteti alege o lampă pandantiv simpla.

Ca podoabă suplimentara, se pot plasa mai multe lumânări de iluminat pentru a le aprinde numai la ore speciale, deoarece acestea pot creste temperatura camerei, creând un spatiu drăgut.

Atunci când alegeti mobilier sau accesorii, faceti un mix între viziunile ambilor, pentru că, exista modele pentru fiecare persoana. Este o regulă pentru fiecare domeniu de decorare: culori, lenjerie de pat, mobilier, ornamente, etc.

Aplicati aceste sfaturi de decorare si transforma dormitorul tau într-un templu frumos de odihnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.