Redecorarea casei in primavara 2014

Am intrat in primele zile ale lunii martie si primavara isi intra usor in drepturi trezind in noi dorinta de schimbare – fie ca este vorba de mobila, accesorii sau culoare.
Renovarea casei primavara

Dupa o iarna scurta, renovarea casei pentru primavara poate fii legata de mobilier, decorare si reparatii in casa.

publicitate

Oferim trei modalitate simple si necostisitoare pentru a se reimprospata locuinta dvs:

Cel mai rapid si mai eficient mod de a aduce o schimbare in fiecare camera a casei este s-o decorati cu tapete colorate si frumoase. Acestea creeaza un sentiment de confort si stil.
Renovarea casei primavara

O alta achizitie mare pentru casa dvs sunt lampile noi de sezon. Puteti cumpara unele noi cu flori, sau daca nu doriti sa investiti, vopsiti-le pe cele vechi intr-o culoare de primavara cu un spray.
Renovarea casei primavara

Puneti accentul pe unul sau mai multi pereti ai casei intr-o culoare frumoasa, stralucitoare. Sau pe toti, daca indrazniti. Veti fii surprins de ce minuni creeaza un pic de culoare.
Renovarea casei primavara

Mai puteti schimba perdelele intr-o culoare ca zambila sau crem. Ele vor lumina casa si vor aduce primavara in ea. Primavara este colorata si luminoasa, asa ca renuntati la draperii pentru a va lumina intens locuinta.

Redecorati casa dvs cu flori – este foarte simplu sa puneti cateva vaze cu flori, sau chiar ghivece cu diferite plante frumos mirositoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.