Un dormitor de poveste

26 iunie 2015 // Casa Mea

Dacă îţi decorezi dormitorul şi nu ştii cum să faci asta, însă ţi-ar plăcea să te odihneşti într-o cameră idilică, asemănătoare cu a prinţeselor, atunci trebuie să îţi pui imaginaţia în practică şi să îţi creezi propriul mini-castel.
Un dormitor de poveste

Da, chiar în camera ta. Şi nici nu ai nevoie de prea multe lucruri!

publicitate

Perdele albe
În primul rând, renunţă la draperiile colorate sau la jaluzelele verticale. Înlocuieşte-le cu perdele albe, transparente, peste care poţi trage draperii din nuanţe lăptoase. În timpul zilei, atunci când vrei lumină, prinde draperia la mijloc, cu o panglică groasă, făcându-i o fundă mare.

Flori colorate
Nu uita că pe pervazul ferestrei poţi să îţi pui multe flori, de la cactuşi mici, până la diverse flori mărunte, uşor de îngrijit. De asemena, poţi ţine pe o masă, în apropierea ferestrei, o vază pe care să o umpli în permanenţă cu florile preferate – asta va contribui într-un mod incredibil la starea ta de spirit!

Alege decoraţiunile potrivite
Nu uita de decoraţiuni! Poţi folosi suporturi de lumânări aromatice, statuetele preferate şi depozitează-ţi bijuteriile într-un set de cutii precum cele de pe retroboutique.ro, care par a face parte dintre lucrurile unei adevărate prinţese!

Ia-ţi un pat cu baldachin
Dacă îţi permite bugetul, poţi încerca să îţi cumperi un pat cu baldachin, care va schimba complet aspectul camerei. Dacă nu, poţi improviza, cu un material uşor, pe care să îl prinzi în tavan.

Construieşte-ţi colţul tău preferat
Poţi să îţi amenajezi un colţ al lucrurilor tale preferate, folosind o noptieră şi un taburet. În zona aceea, poţi pune fotografii cu oameni dragi, obiecte decorative cărora nu le-ai găsit alt loc, dar de care nu vrei să te desparţi.