A dat cateva felii de branza prin pesmet. A iesit ceva absolut delicios

Aceasta reteta o puteti gati cu usurinta la domiciliu sau atunci cand va sosesc oaspeti pe neasteptate.
A dat cateva felii de branza prin pesmet. A iesit ceva absolut delicios

Ingrediente necesare:

publicitate

-400 g de branza tare
-2 oua
-4 linguri faina
-4 linguri pesmet
-ulei de gatit

Mod de preparare:

Se taie branza in 4 bucati de aproximativ 100 grame. Ouale sunt amestecate cu 1 lingura de apa. Fiecare bucata de branza este scufundata mai intai in apa, apoi se da pe toate partile prin faina, apoi prin ou si in cele din urma in pesmet.

Bucatile preparate se pun in frigider pentru 2 ore. Apoi se scot si se prajesc intr-o tigaie cu ulei fierbinte. Odata ce s-au prajit, se pun pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de grasime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.