Asa faci cea mai buna salata boeuf. Ingredientul GRESIT pe care toate gospodinele il pun in compozitie

7 octombrie 2016 // Culinar

Pentru a face cea mai buna salata boeuf, ai nevoie numai de cateva ingrediente. De asemenea, trebuie sa respecti o regula importanta, si anume sa folosesti carne de vita, nu de pui. De ce? Pentru ca da un gust mult mai bun.
Asa faci cea mai buna salata boeuf. Ingredientul GRESIT pe care toate gospodinele il pun in compozitie

Ingrediente:

publicitate

-400-500 gr morcovi
-500 gr carne de vita
-1 kg cartofi
-maioneza
-cativa gogosari murati
-400 gr castraveti murati
-cateva frunze de patrunjel
-sare
-piper negru

Mod de preparare:

1. Spala si fierbe cartofii si morcovii. Curata-i apoi si taie-i in cubulete mici, scrie bzi.ro.
2. Fierbe carnea si tai-o si pe ea foarte marunt.
3. Taie cubulete castravetii si amesteca-i cu restul ingredientelor.
4. Decoreaza salata cu fasii de gogosari si cu frunzulite de patrunjel.