Coaste de porc la cuptor cu vin rosu

Pentru masa de astazi va propunem sa gatim coaste de porc la cuptor cu vin rosu, pe care le puteti servi cu garnitura preferata.
Coaste de porc la cuptor cu vin rosu

Ora: 20 min
Nivel: Mediu
Nr portii: 4

publicitate

Aceste coaste de porc la cuptor cu vin rosu se condimenteaza bine si se lasa o perioada de timp pentru a se marina. Coastele de porc la cuptor se coc in 3 temperaturi diferite pentru a capata o crusta si o culoare speciala. Sunt delicioase si merita sa incercati reteta de coaste de porc la cuptor cu vin rosu.

Ingrediente
– 1 lingurita sare
– 2 lingurite boia de ardei
– 1.5 kg coaste de porc
– 200 ml vin rosu
– 0,5 lingurita nucsoara
– 1 lingurita cimbru
– 0,5 lingurite chimion

Preparare coaste de porc la cuptor cu vin rosu
Intr-un bol se amesteca toate condimentele uscate. Dupa aceea se ruleaza carnea si se lasa la frigider timp de 4 ore.

Se adauga 200 ml vin rosu, se inveleste in folie si se pune tava in cuptor. Se coace primele 40 de minute la 200 ° C, si apoi timp de inca 2 ore si 30 de minute la 140 de grade.

Apoi scoateti folia si reveniti in cuptor prin cresterea temperaturii la 200 de grade. Sigilati pentru a obtine o culoare mai inchisa si crusta.

Se serveste cu garnitura la alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.