Gustoasa si usoara: prajitura cu ciocolata si gem are un gust absolut divin

Prajitura cu ciocolata si gem este foarte delicioasa si cu siguranta ii veti aprecia gustul unic. Acesta este un desert pe placul tuturor gospodinelor!
Gustoasa si usoara: prajitura cu ciocolata si gem are un gust absolut divin

Ingrediente:

publicitate

Pentru aluat:

-1 cana de zahar
-1 cana de ulei vegetal
-2 cani faina
-1 cana de suc ​​din compot
-1 ceasca fructe tocate din compot
-1 lingura de cacao
-1 lingurita de praf de copt stins in apa minerala

Pentru umplere:
-5 linguri de marmelada sau gem de prune

Glazura:
-cateva bucati de ciocolata de menaj
-3 linguri de ulei vegetal

Metoda de preparare prajitura cu ciocolata si gem:

Toate ingredientele pentru aluat mentionate mai sus se amesteca bine impreuna. Jumatate din aluat este pus intr-o tigaie cu un diametru de 28 cm. Se coace apoi in cuptor la 180 de grade, pana cand se formeaza o crusta deasupra aluatului.

Scoateti apoi din cuptor si intindeti uniform marmelada sau gem de prune pe partea de sus a aluatului copt, apoi aranjati cea de-a doua jumatate a aluatului ramas. Din nou, se baga in cuptor pentru a se coace. Intre timp ciocolata de menaj se topeste cu ulei intr-o baie de apa. Se toarna glazura de ciocolata obtinuta peste prajitura si se baga la frigider pentru 1 ora. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.