Pentru iubitorii de deserturi rapide si usoare: prajitura usoara cu mere rase

Prajitura usoara cu mere rase este ideala pentru iubitorii de deserturi rapide si usoare. Nu veti regreta daca o veti prepara.
Pentru iubitorii de deserturi rapide si usoare: prajitura usoara cu mere rase

Ingrediente:

publicitate

-3 cani de faina
-2 cani de zahar
-4 cani de mere rase
-1 cana de ulei vegetal
-1 praf de copt
-1 lingurita scortisoara
-2 plicuri zahar vanilat

Metoda de preparare prajitura usoara cu mere rase

Aceasta prajitura este foarte suculenta si delicioasa, fiind de asemenea, usor de preparat. De asemenea este o prajitura de post ce poate fi savurata in zilele ramase pana la Pasti:

Se curata merele si se da printr-o razatoare, apoi impreuna cu zaharul si uleiul se amesteca si se lasa sa stea deoparte timp de aproximativ trei ore. Apoi, se adauga ingredientele ramase, amestecand cu o lingura.

Se transfera amestecul intr-o tava presarata cu putina faina si unsa cu putin ulei, pana se rumeneste la 200 de grade. In mod optional dupa gust se poate presara cu zahar pudra deasupra. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.