Pune o capatana de usturoi la cuptor, duminica, iar apoi… Reteta magica aici

Ofera-ti chiar acum o saptamana plina de pranzuri gustoase. Urmeaza sfatul nostru: trebuie doar sa pui la cuptor o capatana de usturoi inca de duminica, iar toata saptamana viitoare va fi mai usoara.
Pune o capatana de usturoi la cuptor, duminica, iar apoi...

Usturoiul copt este la mare căutare. Acesta este adeseori promovat ca fiind un ingredient care sporeşte aroma unei reţete, însă chiar şi aşa, ai nevoie doar de o jumătate de oră pentru a-l găti.

publicitate

Citeste si : Toarna OUA in aparatul pentru GOFRE! Rezultatul este WOW

Cu alte cuvinte, asta înseamnă o jumătate de oră în care stomacul tău tânjeşte după mâncare, după o zi plină de evenimente la birou. Cine are chef de aşa ceva în timpul săptămânii?

Din fericire, preparatul acesta pe bază de usturoi nu putea fi mai simplu de atât: se taie partea de sus a unei căpăţâni întregi de usturoi (necurăţate) şi zona expusă se unge cu puţin ulei de măsline, înainte de a împacheta usturoiul în folie de aluminiu.

Coace-l în cuptor la 200 de grade Celsius, timp de aproximativ 35-40 de minute, sau până când observi că poţi să storci usturoiul din coajă, ca pe o pastă.

Această pastă de usturoi poate fi depozitată în frigiderul tău până la aproape 2 săptămâni. Citeste continuarea pe feminis.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.