Secretul unui pui perfect la cuptor. Totul consta intr-un ingredient la care nu te-ai fi gandit niciodata!

Poate nu stiati dar exista un mic secret pentru a obtine un pui perfect la cuptor. Totul consta intr-un ingredient la care nu te-ai fi gandit niciodata!
Secretul unui pui perfect la cuptor . Totul consta intr-un ingredient la care nu te-ai fi gandit niciodata!

Ingrediente:

publicitate

-1 pui refrigerat
-2 lingurite sare
-piper negru proaspat macinat dupa gust
-2 linguri de ulei
-1/2 baton de scortisoara
-1/4 ceasca de frunze de salvie
-2 lamai, doar coaja rasa
-10 catei de usturoi intregi
-1/4 cesti lapte

Metoda de preparare pui perfect la cuptor:

Se spala carnea de pui bine sub jet de apa rece si se pune sa se scurga pe o hartie de bucatarie. Se presara apoi carnea cu sare si piper negru proaspat macinat si se freca pe toate laturile.

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mare mediu si se prajeste pe toate partile pana capata o culoare aurie. Se transfera apoi intr-un vas de copt, fara sa adaugati grasime, apoi se adauga restul de ingrediente. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se coace la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute.

Se inlatura apoi folia de aluminiu si se mai coace inca 30 de minute, udand periodic cu sosul alaturat. Asteptati cel putin 5 minute inainte de a pune carnea de pui pe o farfurie de servire. Se strecoara sosul si garniturile separat. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.