Tiramisiu fara coacere gata in doar 20 minute. Reteta asta are un gust demential!

4 aprilie 2016 // Culinar

Daca vreti sa pregatiti un tiramisiu fara coacere, puteti incerca aceasta reteta si veti obtine un desert rapid in doar 20 minute. Reteta asta are un gust demential!
Tiramisiu fara coacere gata in doar 20 minute. Reteta asta are un gust demential!

Ingrediente:

publicitate

-340 ml espresso rece sau cafea tare
-110 g zahar brun
-450 ml frisca lichida
-450 ml iaurt
-10 ml esenta de vanilie
-2 pachete de piscoturi
-45 g pudra de cacao pentru stropire

Metoda de preparare tiramisiu fara coacere gata in doar 20 minute

Pregatiti cafeaua si apoi lasati-o sa se raceasca la temperatura camerei. Intr-un castron mare, se bate frisca lichida, adaugati zahar brun, 3 linguri espresso sau cafea, iaurt si esenta de vanilie. Se ia o tava de 20 x 20 cm, si se pune in ea o hartie de copt.
Tiramisiu fara coacere gata in doar 20 minute. Reteta asta are un gust demential!

Intr-un castron de mica adancime se ia fiecare piscot si se inmoaie in cafea. Aveti grija sa nu exagerati insa. Aranjati apoi frumos piscoturile in tava.

Se distribuie uniform apoi crema de frisca obtinuta peste piscoturi si se presara cacao pe partea de sus. Se repeta aceasta procedura si cu stratul urmator. Se acopera apoi tiramisu cu o folie de aluminiu si se pune in frigider timp de cel putin 3 ore. Inainte de servire, aveti posibilitatea sa presarati un pic de cacao pe farfurie.