A adaugat un singur ingredient pana sa fiarba orezul si astfel a redus caloriile pe jumatate. Incearca si tu daca vrei sa slabesti!

27 aprilie 2016 // Diete

Fiecare aliment are nevoie de ceva. O femeie a adaugat un singur ingredient pana sa fiarba orezul si astfel a redus caloriile pe jumatate. Incearca si tu daca vrei sa slabesti!
A adaugat un singur ingredient pana sa fiarba orezul si astfel a redus caloriile pe jumatate. Incearca si tu daca vrei sa slabesti!

Dar, ca toate felurile de mancare delicioase, orezul este plin de amidon, organismul il transforma instantaneu in zahar (glucoza) si apoi in cele din urma este responsabil pentru toate acele kilograme enervante si excesul de greutate. Dar exista un simplu truc pe care il puteti face pentru a schimba asta.

publicitate

Trucul pe care il puteti face inca de la inceput, este ca inainte de a fierbe orezul, sa adaugati o lingura cu varf de ulei de nuca de cocos. Apoi lasati sa se topeasca si se adauga cantitatea dorita de orez. Se amesteca bine.

Apoi, se adauga cantitatea necesara de apa. Se amesteca si apoi puneti capacul! De indata ce apa fierbe, ea va scadea foarte mult, iar orezul va inflori frumos.

5-6 minute mai tarziu, opriti focul de la aragaz complet. Caldura reziduala este suficienta pentru a termina de gatit orezul. Veti vedea ca orezul este gatit perfect. Si, datorita uleiului de nuca de cocos, are doar jumatate din calorii.

Principiul poate fi usor de explicat: prin adaugarea de ulei de nuca de cocos, aportul de calorii este redus in mod automat, dar gustul si saturatia sunt complet neafectate. Ar trebui sa incercati de indata acest truc!