Curry, condimentul miraculos in curele de slabire

4 noiembrie 2015 // Diete

Pentru cele care iubiti condimentele, dieta cu condimentul numit curry este o solutie usoara si gustoasa. De regula, condimentele favorizeaza arderea grasimilor si accelerarea metabolismului.
Cum sa slabesti mancand curry

Ce presupune aceasta dieta?
In cadrul acestei diete, trebuie sa consumati curry cu altceva, de-a lungul intregii zile. Beneficiile acestei diete, destul de discutata, au fost aduse in atentie de multe vedete hollywoodiene, care au ales sa urmeze un program alimentar bazat pe condimente, afirmand ca au reusit sa slabeasca astfel in jur de 20 de kilograme.

publicitate

Regulile functionarii corecte a dietei cu curry

Exista doua reguli foarte simple:
Consumarea in fiecare dimineata a una-doua cescute de orez cu curry
Reducerea la 80% a cantitatii de mancare pe care obisnuiti sa o consumati intr-o zi obisnuita. De asemenea, trebuie sa o impartiti intre pranz si cina, fara sa va ridicati satule de la masa.

Durata dietei
Dieta trebuie urmata maxim o luna, pentru a nu obosi ficatul si pentru a nu sensibiliza stomacul.
Cum arata meniul unei zile obisnuite?

Dupa cum cred ca ati inteles, dieta cu curry nu presupune reducerea unui anume grup de alimente, ci adaugarea de curry incepand cu micul dejun.

Astfel, la micul dejun poate fi consumata o ceasca de orez cu curry sau chiar doua, daca nu va saturati.
La pranz, o supa de legume in care sa presarati curry si o friptura cu o salata de cruditati. Aici aveti posibilitatea de a adauga curry fie in salata, fie pe bucata de carne, dupa cum doriti.
La cina, va puteti intoarce la orez sau, daca nu, mancati un bol mic de ovaz cu curry.

Citeste si: Dieta cu lamaie si musetel: scapi de kilogramele in plus eficient

Cum puteti adapta dieta?
Dieta este foarte versatila. Nu trebuie decat sa reduceti cantitatea de mancare, asa cum ati citit mai sus, si sa nu abuzati de grasimi sau dulciuri. Sunt regulile oricarei diete, asa ca nu sunt greu de retinut.

In al doilea rand, secretul este consumul de curry. Indiferent ce mancati, presarati acest condiment. Desigur, trebuie sa va placa, in general, condimentele. In caz contrar, dieta va fi un chin si sigur veti renunta.

Restrictii
Dieta nu trebuie urmata de femeile insarcinate si nici de cele care au probleme cu ficatul sau cu stomacul.