Dieta cu branza de vaci, slabesti 5 kg in doar 5 zile

30 noiembrie 2014 // Diete

Dieta cu branza de vaci, nu doar ofera corpului o multime de elemente nutritive de care are nevoie, dar va poate ajuta sa slabiti 5 kilograme in doar 5 zile.
Dieta cu branza de vaci, slabesti 5 kg in doar 5 zile

In dieta este folosita branza de vaci scazuta in grasimi, care ajuta la arderea grasimilor si previne acumularea de noi depozite de grasime. Un alt mare avantaj al acestei diete este ca odata cu pierderea in greutate, veti avea in mod constant senzatia de satietate.

publicitate

Acesta dieta cu branza de vaci purifica corpul de toxine si ofera organismului carbohidrati si proteine. Un studiu a demonstrat ca doar doua zile de dieta sunt suficiente pentru a vedea primele rezultate.

Dieta cu branza de vaci vine in trei variante, astfel incat toata lumea poate alege modul care este cel mai convenabil. Aceasta dieta are un alt avantaj major pentru majoritatea oamenilor care lucreaza, acestia isi pot pune intr-un pachet o bucata de branza, 50 g de peste, o felie de paine, fructe, etc. Singurul lucru pe care trebuie sa vi-l amintiti este sa mancati branza de vaci de dimineata.

Citeste si: 10 alimente minune care te ajuta sa ai un corp subtire

Prima optiune:
Ar trebui sa mancati 400 de grame de branza de vaci, impartita in 4-5 portii. Ar trebui sa beti 1,5 litri iaurt degresat si intre 1,5-2 litri de apa. Puteti bea ceaiuri pe baza de plante, dar fara zahar.

A doua optiune:
Trebuie sa mancati 500 de grame de branza de vaci, impartita in mai multe portiuni si 2 fructe, dar nu banane. In timpul zilei ar trebui sa beti multa apa si ceai verde.

Optiunea a treia:
Trebuie sa mancati 500 de grame de branza de vaci, impartita in 4-5 portii. De dimineata puteti manca si o cana de amestec de iaurt si un pumn de ovaz si nuci. Acelasi lucru se poate pregati si pentru o gustare de dupa-amiaza.

Dieta poate fi repetata in fiecare luna, insa nu este potrivita pentru adolescenti si femei gravide. Cel mai bun moment pentru a aplica aceasta dieta este sezonul de vara si de iarna.

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018