Dieta de slabire cu cascaval si legume

Foamea este o senzaţie pe care nu trebuie să o înfrunţi în timpul unei diete. Noua dietă cu legume şi caşcaval îţi oferă reţete delicioase, ca să te poţi bucura de gust, dar să şi îţi ajuţi corpul să slăbească.
Dieta de slabire cu cascaval si legume

În legume şi caşcaval găseşti toate substanţele de care are nevoie organismul. Poţi lua patru mese pe zi, cu un conţinut total de 1000 de calorii. Micul dejun e la alegere, apoi ai parte de două mese gătite, la prânz şi seara şi de o mică gustare între ele.

publicitate

Mic dejun la alegere
O felie de pâine neagră cu trei linguri de brânză proaspătă de vaci, alături de un măr şi o ceaşcă de cafea cu lapte.

Două felii de pâine neagră unse cu unt, o felie de caşcaval şi jumătate de legătură de ridichi, împreună cu un kiwi.

O chiflă graham cu 100 g de brânză topită şi 150 g de prune uscate.

Un ou fiert cu o felie de pâine neagră şi o lingură de brânză proaspătă de vaci. Se bea o cană de ceai amestecată cu zeama de la o portocală.

PRIMA ZI
Prânz
Se face o salată din o varză dată pe răzătoare şi un măr acru tăiat în cubuleţe. Se prepară un sos din o lingură de zeamă de lămâie, oţet, sare, piper, jumătate de linguriţă de muştar şi o linguriţă de ulei. Sosul se toarnă peste salată. 100 g caşcaval se taie în bucăţi şi se amestecă cu un ou bătut, după care se prăjesc într-o tigaie unsă cu unt şi se mănâncă cu salata.

Gustare
O mandarină.

Cină
Se curăţă 100 g de cartofi şi se taie în cuburi. Se curăţă o ceapă, se taie rondele şi se căleşte în o linguriţă de ulei, după care se adaugă cartofii şi 200 g de roşii tăiate mărunt. Se călesc, după care se adaugă 75 ml de apă şi o linguriţă de vegeta şi se mai lasă la foc 15 minute. Când e gata, se presară deasupra 50 g de caşcaval ras şi pătrunjel. Se condimentează cu sare şi piper.

A DOUA ZI
Prânz
Se fierb 50 g de paste în apă sărată, iar în altă oală să înăbuşă 250 g de conopidă în puţină apă. Se curăţă o ceapă, se taie mărunt şi se căleşte în o linguriţă de ulei. O roşie se taie cubuleţe şi se adaugă în tigaie. După ce se călesc puţin, se adaugă conopida, pastele şi se condimentează cu vegeta, sare şi piper. Cât e încă fierbinte, se presară deasupra 50 g de parmezan.

Gustare
Un măr copt şi un pahar de suc de portocale.

Cină
Se curăţă 150 g de morcovi şi se taie în felii, după care se călesc în o linguriţă de ulei, împreună cu o ceapă tăiată fin. Se adaugă 150 ml apă, o jumătate de linguriţă de vegeta şi 4 linguri de lapte pasteurizat. Totul se lasă la foc potrivit 8 minute, după care se ia de pe foc şi se amestecă cu 25 g de fulgi de cartofi. Separat se amestecă 75 g brânză de vaci cu pătrunjel tăiat mărunt şi se consumă cu piureul cu morcovi.

Citeste continuarea pe unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.