Forma ideala a sprancenelor in functie de forma fetei

Ochii spun totul despre tine asa ca trebuie asigurata stralucirea lor. Naturale si puternice, spraincenele sunt cele care definesc caracterul unei doamne. Forma si grosimea acestora este esentiala. Spranceana este arma frumusetii femine. De aceea, sprancenelor trebuie sa le acordam maxima atentie.
Forma ideala a sprancenelor in functie de forma fetei

Cum sa alegi o cale de a pune in valoare fata ta prin forma sprancenelor, fie ea rotunda, fie alungita? Ai sprancenele lungi? Stufoase? Scurte sau subtiri? Nu te ingrijora! Iata ce modele propun celebritatile pentru cele mai frumoase si tentante forme de sprancene!

publicitate

Un prim model ar fi spranceana rotunda, care este punctul focal al intregii fizionomii. Este potrivit pentru o fata cu barbie ascutita si structura osoasa pronuntata. Se poate da o arcuire rotunda intr-un trend ascendent, pentru un chip in forma de inima. Sprancenele rotunjite armonizeaza si echilibraza acest gen de forma.

Spranceana ascutita un model preferabil pentru o fata in forma de diamant sau rotunda. Creeaza iluzia de subtiere a acestei forme a chipului. Ochiilor descendenti le deschide forma, adaugandu-le un efect de lifting si de prospetime. Au rolul de intinerire a intregului aspect, avantajandu-le, in special, pe femeile peste 40 de ani. De asemenea, linia maxilarului este mult mai bine definita. Totodata, ochii vor parea mai mari, mai vioi, iar nasul ceva mai micut.

Modelul spranceana arcuita este potrivit pentru o fata rotunda sau pentru forma patrata .Nuanteaza expresivitatea acesteia si totodata indulceste trasaturile acestor forme. Este cea mai feminina varianta dintre toate formele sprancenelor, generand un aspect mai delicat. Odata sprancenele arcuite, asadar avand un aspect ascendent, intregul chip va parea mai alungit si mai bine conturat.

Potrivit pentru o fata alungita, modelul spranceana plata reda naturaletea feminina.Unei fete lungi ii ofera senzatia ovalitatii. Creeaza o iluzie optica, ce are ca efect scurtarea dimensiunilor unei fete alungite, ceea ce nu poate fi decat benefic pentru o persoana cu o asemenea fizionomie. Trasaturile puternice sunt indulcite.

Doamnele cu fata patrata au posibilitatea de a da o forma de ”S” sprancenelor. Acest model este potrivit pentru ele, oferind un look profesionist special. Se accentueaza punctul de pornire al sprancenelor, pentru a crea un efect de apropiere a ochiilor. Le avantajeaza foarte mult pe femeile care au ochii mai departati si care doresc sa ascunda acest aspect. Sprancenele cu aceasta forma pun in valoare fata patrata prin curbura si grosimea lor, intr-o maniera simpla, discreta, rezolvand toate problemele de stil si frumusete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.