Poti scapa de punctele negre pentru totdeauna. Amesteca doar 3 produse din bucatarie si vei vedea imediat efectul

11 decembrie 2015 // Frumusete

Fie ca aveti pe nas sau orice alta parte a corpului sau a fetei, punctele negre sunt intotdeauna o problema. Cei mai multi oameni nu stiu ca pot rezolva aceasta problema cu pielea daca vor folosesc produse naturale.
A amestecat trei produse din bucatarie si a scapat de puncte negre pentru totdeauna!

Din fericire, aveti posibilitatea sa eliminati punctele negre existente, si de asemenea sa preveniti aparitia unor noi puncte, folosind aceasta reteta foarte simpla cu ingrediente care sunt deja in casa dvs.

publicitate

In timp ce utilizati acest amestec, veti putea elimina punctele negre intr-un timp foarte scurt.

Veti avea nevoie de o lingura de sare de mare, o jumatate de lingura de suc de lamaie si o lingura de apa. Masurati ingrediente corect, pentru ca acest lucru este foarte important. Gasiti un recipient adecvat in care puteti amesteca ingredientele.

Dupa aplicarea amestecului cu ajutorul unui masaj cu miscari circulare intre doua si patru minute, trebuie sa clatiti bine cu apa calda. Pentru a inchide porii, la final clatiti cu apa rece.

Punctele negre ar trebui sa se elimine treptat
Acest amestec este reaplicat pe aceleasi locuri de doua ori pe saptamana. Nu faceti aceasta metoda de mai multe ori, deoarece nu este recomandat, pentru ca acidul din lamaie face o persoana sensibila la lumina soarelui si suntem siguri ca nu vreti sa dauneze pielii dvs.

Este important sa nu incercati sa strangeti punctele negre. Aplicati acest amestec de doua ori pe saptamana si veti vedea cum vor disparea punctele negre, iar fata dvs va arata curata cu ajutorul acestui amestec.

Trei romani...

Trei amici, evident, romani, erau intr-o barca si...

Trei fii au plecat de acasa...

Trei fii au plecat de acasa, au ajuns fiecare oameni...