Produse naturale pentru eliminarea vergeturilor

23 iunie 2014 // Frumusete

Astazi va prezentam cele mai bune produse naturale pentru eliminarea vergeturilor.
Produse naturale pentru eliminarea vergeturilor

In general, daca vorbim despre eliminarea vergeturilor, unii oameni vor da din cap cu scepticism. Multi au incercat o multime de retete, dar fara nici un efect.

publicitate

Dar exista o veste buna. Desi poate nu veti scapa de vergeturi complet, sunt mai multe lucruri pe care le puteti incerca cel putin pentru a reduce aspectul lor si de a le face mai putin vizibile. Si daca incercati unele dintre aceste metode in timpul sarcinii, chiar mai bine pentru dvs:

Citeste si: Tratament la domiciliu impotriva vergeturilor

Cartofi
Cartofii contin vitamine si minerale in sucul lor. Ei ajuta la recuperarea celulelor pielii, astfel vergeturile sunt mai putin evidente. Pur si simplu taiati o bucata de cartof si frecati-l usor pe burta sau in zonele cu probleme pentru a elimina vergeturile.

Lamaie
Acizii naturali din sucul de lamaie poate ajuta vergeturile sa se estompeze. Tot ce trebuie sa faceti este sa frecati sucul pe zona afectata, folosind o miscare circulara, apoi lasati-l sa se usuce timp de aproximativ 10 minute inainte de a clatiti cu apa calduta.

Ulei de masline
Aplicarea de ulei de masline pe piele in timpul sarcinii este o modalitate buna de a ajuta la prevenirea vergeturilor. Uleiul de masline contine vitamina E, care reface tesutul pielii. Uleiul de asemenea, ajuta la inmuierea pielii, astfel incat este mai putin probabil sa apara vergeturi.

Aloe vera
Aloe vera este un alt instrument care poate fi utilizat atat in timpul cat si dupa sarcina, cu scopul de a reduce si de a elimina vergeturie. Sucul de aloe vera calmeaza si vindeca pielea atunci cand este utilizat in fiecare zi.

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018