Care sunt zodiile de barbati care raman vesnic burlaci. Tu te numeri printre ei?

Trei dintre semnele zodiacale masculine sunt cei mai mari fani ai vietii de burlac si fug de casatorie.
Care sunt zodiile de barbati care raman vesnic burlaci. Tu te numeri printre ei?

Berbec
Indiferent de varsta, toti membrii zodiei Berbec iubesc petrecerile tarzii si aparitiile frecvente in compania prietenilor. Berbecii sunt fermecatori si intotdeauna sunt inconjurati de pretendenti, dar ei prefera mereu sa fie liberi.

publicitate

Prin urmare, ei vor sa traiasca luand in considerare numai propriile lor dorinte. Fidelitatea nu este printre calitatile tipice ale Berbecului, deoarece mereu este cu ochii dupa femeile frumoase.

Gemeni
Gemenii se pot indragosti in fiecare zi de cate o persoana diferita si partenerul lor nu este niciodata sigur de stabilitatea sentimentelor lor. Ei continua sa isi schimbe starile si dorintele.

Mai mult decat atat Gemenii sunt una dintre cele mai semnele zodiacale care iubesc libertatea si cu greu sunt de acord cu angajamentul, cum ar fi casatoria. Le place sa creada ca au posibilitatea de a alege diversi parteneri.

Capricorn
Desi Capricornii sunt in general oameni stabili si responsabili, rareori ii vedem casatoriti si motivul pentru aceasta este cariera lor, care este pusa pe primul loc in viata lor. Cel mai mare vis al majoritatii Capricornilor este de a ajunge in partea de sus din punct de vedere profesional si sa-si permita un stil de viata luxos.

Din cauza acestei dragoste de viata, de multe ori isi neglijeaza viata personala si astfel intra in categoria barbatilor care raman vesnici burlaci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.