Ce personalitate si caracter are o persoana in functie de prima litera a numelui sau

8 iulie 2014 // Horoscop

Prima litera a numelui va poate ajuta sa aflati mai multe lucruri despre o persoana.
Ce personalitate si caracter are o persoana in functie de prima litera a numelui sau

A – O persoana al carei nume incepe cu litera A, iubeste cu sinceritate si cauta mereu sa surprinda. Mai mult decat atat, este o fire romantica si pasionala, grijulie, dar poate fi foarte periculoasa daca o raneste un barbat.

publicitate

B – In cazul in care prima litera a numelui este „B”, trebuie sa stiti ca aceasta este o persoana mai restransa si mai impulsiva. Isi exprima iubirea numai daca aceasta ii este impartasita.

C – Aceasta persoana are o personalitate mai complexa, care are nevoie de mai multa intelegere si sprijin. In unele cazuri, este prea distrasa si este o fire cu multe obligatii.

D – Acest om este foarte serios si ii place in prealabil sa-si asigure o situatie materiala buna. Pentru el, munca si cariera sunt pe primul loc, astfel incat va fii foarte matur cand se va casatori.

E – Este o persoana care isi exprima dragostea si caruia ii place sa faca surprize romantice. Este timid si retras, dar isi face usor prieteni.

F – Fiti atent cu acest om! El stie cum sa farmece o femeie cu diverse pretexte si munciuni frumoase.

G – Orice persoana va fii norocoasa daca va avea o relatie cu cineva al carui nume incepe cu litera G. El este un om care stie cum sa iubeasca si sa aiba grija de familia lui.

H – Iubeste bunele materiale si se straduieste in mod constant pentru a strange bunuri. In dragoste este pedant Si capricios. De multe ori se agita din fleacuri si critica persoanele din jurul lui, insa lui nu ii place sa fie criticat.

I – Om dinamic, emotional si inteligent care stie ce vrea de la viata. Din pacate, isi pierde repede interesul pentru persoana de langa el si cauta o noua relatie.

J – Daca vreti sa aveti o relatie serioasa, acest om este potrivit. El este grijuliu, atent si stabil si ii place sa faca surprize celor dragi.

K – Va puteti astepta la o multime de emotii si o pasiune tumultoasa alaturi de acest om, dar pot exista si multe scandaluri si crize de gelozie.

L – Om inteligent, amuzant si care pastreaza un umor incomparabil. Stie cum sa faca complimente si sa-I atraga atentia persoanei iubite.

M – O persoana care se teme de responsabilitati, ii place sa faca observatii si sa critice pe altii.

N – Om ambitios, pasionat si responsabil care cauta sa aibe putere. Poate avea o atitudine vulgara si nepoliticoasa atunci cand este suparata.

O – Fire distanta care nu isi arata sentimentele, insa totusi este o persoana fidela partenerului de viata.

P – Persoana geloasa, indrazneata si plina de farmec, este o bomba reala de emotii. Le place sa aiba mereu bani si are multe oportunitati in viata de cariera.

Q – La inceput impresioneaza nu tocmai placut, dar in timp, isi va face impresii placute. Incercati sa nu acordati atentie la observatiile care vi le face si totul va fi bine.

R – Persoana rece si rezervata in relatiile sale personale, si este destul de capricioasa si pretentioasa. Este o fire muncitoare si nu ii place sa cheltuie banii inutil.

Citeste si: Ce personalitate ai in functie de zodiacul Japonez

S – Fire romantica, vulnerabila si sensibila, care nu se lasa pacalit doar de aparente si apreciaza dragostea sincera.

Ş – Amuzant, galant, care are o generozitate surprinzatoare fata de persoanele dragi. Nu prea ii place sa munceasca, insa stie cum sa se descurce in viata.

T – Persoana care tinde sa piarda bani la jocuri de noroc si de multe ori este dator. Ii place sa se distreze in compania unor femei frumoase, si nu se schimba chiar si cu inaintarea in varsta.

Ț – Om inteligent, sofisticat si bine-manierat, care acorda mai multa atentie intelectului decat frumusetii oamenilor de langa ei. Este o fire care stie cum sa conduca o conversatie interesanta.

U – Are un caracter mai dificil si are nevoie de persoane cu rabdare alaturi de ei. Le place sa cheltuie bani, si sa ii castige prin metode usoare.

V – Om serios si optimist. Persoana de langa el nu trebuie sa-si faca griji de bunastarea materiala a familiei, pentru ca el stie cum sa faca bani. Mai mult decat atat, este o fire grijulie si atenta.

Y – Om temperamental si pasionat sub autoritatea frumusetii feminine. Prefera sa aiba relatii cu oameni pasionali si care nu se da batuti usor.

Z – Are ambitii mari si vrea sa razbeasca in viata. In dragoste, se plictiseste foarte repede, de aceea are nevoie de o persoana dinamica langa el.

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018