Cum reactioneaza femeile la infidelitate in functie de zodie

20 august 2014 // Horoscop

Probabil ca nici o femeie nu ramane indiferenta cand afla ca partenerul a inselat-o. Iata cum reactioneaza femeile la o infidelitate in functie de zodie.
Cum reactioneaza femeile la infidelitate in functie de zodie

Berbec – natura aceste femei este razbunatoare, insa daca iubeste cu adevarat va ierta initial o infidelitate, dar asta nu inseamna ca va trece peste. Femeia Berbec va pregati o razbunare temeinica celui care i-a pus coarne.

publicitate

Taur – la o infidelitate femeia, Taur nu se va desparti de partener, dar el va trebui sa munceasca din greu pentru a il ierta. Daca banii nu sunt suficienti in aceasta relatie, atunci va avea loc o despartire.

Gemeni – femeile nascute in acest semn zodiacal sunt impulsive si nu stiu cum reactioneze la vestea ca au fost inselate. Acestea reactioneaza fara sa gandeasca, orbite de furie, asa ca se poate astepta la orice de la ele.

Rac – femeia Rac cu greu iarta o infidelitate, sau decide sa rupa spontan relatia. Vor crede ca vor avea de suferit, vor pune multe intrebari partenerului, insa vor gasi in cele din urma puterea de a merge mai departe.

Leu – un barbat nu trebuie sa insele o femeie Leu, daca nu vrea sa o piarda definitiv. Aceasta nu va sta mult pe ganduri si va pune capat relatiei, chiar daca este una serioasa. Este o fire dusmanoasa si geloasa care nu ofera o a doua sansa niciodata.

Fecioara – acestor femei nu le place sa faca scandaluri, dar la o infidelitate va suferi mult, va plange zi si noapte, pana cand partenerul lor le promit ca nu va mai face acest lucru.

Citeste si: Care sunt defectele unui barbat in functie de zodie

Balanta – femeia nascuta in acest semn zodiacal este puternica si va calca in picioare barbatul care o inseala. Aceasta nu iarta o infidelitate, si nu ofera o a doua sansa, pentru ca in general are multi pretendenti. Va inlocui imediat barbatul care a inselat-o cu bucurie.

Scorpion – este greu ca un barbat sa insele o femeie Scorpion, deoarece aceasta va sta cu ochii pe el inca de la inceputul relatiei. Este o fire posesiva si geloasa. Daca un barbat indrazneste sa o insele, ea se va razbuna crud.

Sagetator – femeia Sagetator este susceptibila de a merge spre despartire. Ei nu ii place sa sufere si sa simta resentimente. Trece cu usurinta peste orice relatie si in curand nici nu isi va aminti de ea. Inainte de asta, insa, va face ca acel barbat sa regrete ca a inselat-o.

Capricorn – femeie geloasa si razbunatoare, aceasta ii va reaminti zi si noapte barbatului de langa ea ca i-a gresit si in final relatia se va sfarsi intr-un mod urat.

Varsator – in general, nu este geloasa si ar ierta o infidelitate. Pentru dragoste, femeia Varsator are o rabdare imensa. Daca insa este inselata si a doua oara, atunci ea va va alunga din viata ei.

Pesti – pare fragila si vulnerabila, dar este o femeie foarte puternica. Femeia Pesti va va arata usa fara a cere explicatii si scuze. Odata ce este dezamagita, ei i se va inchide inima pentru acea persoana.

Horoscop: Care este demonul tau interior in functie de zodie...

Fiecare dintre noi are parti intunecate ale caracterului...

Horoscop online: Cine sunt cei mai buni soti ai zodiacului...

Astrologia ne poate ajuta sa gasim persoana potrivita...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018