Horoscop azi, Duminica 02 martie 2014 – Horoscop zilnic 2014

1 martie 2014 // Horoscop

Citeste horoscopul de azi – Duminica 02 martie 2014. Vezi ce iti prezic astrele si cum incepeti ziua de 02 martie – HROSCOP ZILNIC 2014!
Horoscop azi, Duminica 02 martie 2014

Horoscop zilnic berbec
Vestea care ajunge azi la urechile tale are un efect foarte stimulativ asupra ta, pentru ca deschide o perspectiva noua asupra viitorului. Stii mai bine incotro te indrepti, esti mai sigur pe rezultatele care te asteapta la final si depui eforturile care ti se cer cu multa pasiune, convins ca totul va iesi bine. Ai nevoie de acest stimulent, de aceea asculta cu luare aminte tot ce au ceilalti de spus pe aceasta tema, pentru ca te poti intalni cu o persoana care are pentru tine un cuvant cu impact major asupra sensului de mers. El devine motorul principal al viitoarelor tale succese.

publicitate

Horoscop zilnic taur
Daca ai alaturi de tine oameni veseli si optimisti, te vor molipsi si pe tine de buna dispozitie. E o zi perfecta pentru a te dedica unor activitati amuzante, de divertisment, fara a-ti aminti de nimic din problemele tale actuale. Razi, zambeste, danseaza, distreaza-te, mergi la film sau la o bere, pentru ca aceasta e atmosfera care se potriveste perfect configuratiei astrale de azi! Chiar daca nu ai un numar prea mare de prieteni pe care sa-i atragi alaturi, te poti distra de minune chiar si de unul singur, facand ceva ce iti face doar tie placere.

Horoscop zilnic gemeni
Daca stai singur si analizezi la rece ce se intampla cu tine, nu ajungi la cele mai bune concluzii. Izolarea nu-ti prieste deloc daca lasi loc de ingrijorare, de panica, de temeri negative care nu au ce cauta la o fire puternica asa ca tine. Fa tot posibilul sa folosesti productiv linistea care s-a lasat in jurul tau si sa nu incepi sa faci scenarii pesimiste. Da, poti studia, poti citi, te poti odihni, dar fara a lasa gandurile negre sa te invadeze. In liniste, meditand la viata ta, poti gasi o solutie la problemele tale cele mai mari.

Horoscop zilnic rac
A sosit un moment de care iti era teama, pe care l-ai tot amanat pentru ca nu erai pregatit sa-i faci fata, dar azi, cand traiesti efectiv acele momente, iti dai seama ca ai exagerat cu ingrijorarea. Lucrurile ies mai bine decat ai crezut si tot stresul tau de dinainte nu si-a avut rostul. Bucura-te din plin de intorsatura norocoasa a lucrurilor, ceea ce poate fi o lectie buna pentru tine sa nu mai privesti lucrurile doar din perspectiva cea mai sumbra. Fara sa gandesti pozitiv si iata ce bine a iesit totul, dar daca ai fi crezut in permanenta in succes, oare cum ar fi iesit?

Horoscop zilnic leu
Cineva iti alimenteaza visele cu promisiuni, cu informatii suplimentare sau cu incurajari sincere ce te fac sa crezi ca esti pe drumul cel bun. Asta ce te motiveaza enorm sa te apuci serios de treaba. Nu stai pe loc, pui mana pe carte, te informezi, acumulezi noi si noi experiente care vor conta in final la materializarea marelui scop la care tintesti acum. Esti constient ca nu e un drum usor pana acolo, dar consideri ca trebuie sa te folosesti de orice prilej pentru a mai invata ceva, pentru a mai pune o caramida la ceea ce doresti sa atingi candva in viitor.

Horoscop zilnic fecioara
Nu prea ai motive de bucurie astazi, pentru ca ai impresia ca nu te poti intelege cu nimeni. La toate eforturile tale de comunicare ti se raspunde agresiv sau cu un dram de indiferenta care te pune pe ganduri. Totusi gandeste-te daca nu cumva ti se raspunde de fapt cu aceeasi moneda, pentru ca si tu, altadata, ai ramas la fel de rece la problemele altora, ca atare acum acestia s-ar putea sa reflecte de fapt propria ta reactie la situatii similare cu cele prin care treci acum. Regreti ca nu ai intervenit candva in problemele altora, deci trebuie sa te descurci cum stii.

Horoscop zilnic balanta
Te incearca mania persecutiei, ai impresia ca toata lumea s-a aliat impotriva ta si nimic nu-ti iese. Ceva lipseste, e un gol in sufletul tau care, momentan, nu poate fi inlocuit cu nimic. Ti-e dor de ceva ce iti inspira candva incredere si siguranta, dar l-ai pierdut sau ti s-a luat pe nedrept si e normal sa suferi. Nu are rost sa regreti si nici sa vezi in jur doar motivele de nefericire, pentru ca ai putea rata lucruri noi care pot compensa aceasta pierdere, dar daca-l iei pe nu in brate la nesfarsit, e greu de crezut ca poti observa si ceva bun in preajma.

Horoscop zilnic scorpion
A sosit momentul unei decizii prin care arati ca esti dispus sa schimbi macazul de acum inainte. Spui stop, pana aici, iti iei adio de la o stare de lucruri care nu mai poate continua, considerand ca o astfel de solutie este cea mai buna. A duce mai departe ceva ce nu mai are nici un rost, ce nu mai are nimic de oferit, ar insemna doar un consum inutil de energie si timp, or nu mai merita. Fii pregatit sa pui punct final si apoi sa pornesti spre cu totul altceva. Ca la orice punct de turnura, mai ales de asemenea calibru, e si normal sa fii debusolat si sa nu stii ce te asteapta, dar esti decis sa faci acest pas acum.

Horoscop zilnic sagetator
Ceea ce ar fi trebuit sa mearga intr-o directie excelenta ajunge intr-un punct critic in care tot norocul se poate intoarce exact pe dos. Ai mare grija, pentru ca te cam joci cu sansa ta si cum nu esti foarte sigur pe tine, risti sa pierzi si lucrurile bune la care ai ajuns. Este o sansa extrem de fragila, pe care nu o poti valorifica asa cum ar trebui din cauza unor piedici, dar nu cumva tu insuti ti-ai pus bete in roate? Altadata ai dat cu piciorul unor ocazii favorabile care acum iti arata cat de mult ai pierdut, dar e prea tarziu sa mai profiti de ocazia ratata.

Horoscop zilnic capricorn
Esti cam ranchiunos desi nu e deloc genul tau sa porti pica pe cineva care ti-a facut candva o nedreptate, dar nu poti uita inca felul in care te-a tratat. Ai impresia ca la baza judecatii sale s-a aflat invidia acestuia pe reusitele tale, dar inainte de a lua masuri impotriva lui, incearca sa folosesti alte mijloace de convingere. Nu agresivitatea, nici contra-atacul si nicidecum ura nu sunt solutiile rezolvarii acestei dispute, ci stai un pic si gandeste-te ce l-a putut determina pe acesta sa te critice atat de dur. Poate are dreptate pe undeva!

Horoscop zilnic varsator
Ai tendinta de a te juca prea mult cu lucruri importante in care altii chiar cred. Nu rade de visele lor, pentru ca nici tie nu ti-ar placea ca altii sa te dezarmeze atunci cand lupti pentru un scop major. Mai bine l-ai ajuta pe cel care-ti impartaseste ce-si doreste cel mai mult de la viata, pentru ca sta cumva in puterea ta sa-l stimulezi cu o vorba buna. Daca-i intorci toate spusele pe dos si faci glume nesarate pe seama planurilor sale, risti sa pierzi increderea sa. Nici ironia si nici criticile nu sunt solutia de a-l ajuta pe cel care doreste sa-si implineasca un vis.

Horoscop zilnic pesti
Greu de spus in ce ritm evolueaza un plan in care ai si tu un rol de jucat, pentru ca ai parte si de progrese vizibile, dar si de hopuri enervante. Daca ceva a mers foarte bine o perioada, acum ajunge pe un nivel in care stagneaza, inainteaza ca melcul, dar poate nu te deranjeaza aceasta pauza. Iti mai tragi si tu sufletul dupa ce ai tras tare o vreme, ca atare nu insista sa duci azi mai departe ceea ce, momentan, sta pe loc. Ai si tu nevoie de detasare, sa iesi din miezul evenimentelor, si sa privesti la rece unde s-a ajuns.

Sursa acvaria.com

Horoscop: Cele trei zodii care se iubesc doar pe sine...

Astrologii indică semnele zodiacale care nu știu...

Mint în timp ce respiră: Cei mai buni mincinoși ai zodiacului...

Aproape toată lumea minte, dar unii oameni o fac...

Horoscop: Care este demonul tau interior in functie de zodie...

Fiecare dintre noi are parti intunecate ale caracterului...