Horoscop chinezesc 2014 – Anul CALULUI de LEMN

Horoscopul chinezesc 2014 vine sub semnul calului. In cele ce urmeaza veti citi despre previziunile celor nascuti sub semnul calului. Horoscop chinezesc 2014 – Anul calului de lemn.
Horoscop chinezesc 2014 - Anul CALULUI

Calul, ca si semn zodiacal
Calul este al saptelea semn zodiacal in horoscopul chinezesc. Acesta dispune de un atribut pozitiv. Potrivit reprezentantilor culturii chineze al semnului, acestia sunt inteligenti, energici si binevoitori. Au cateodata iesiri si sunt uneori prea vorbareti. Sunt capabili sa lucreze in echipa si sa depuna eforturi pentru perfectiune in munca. Calul in zodiacul chinezesc este, de asemenea, un simbol al puterii si al mandriei.

publicitate

Dezavantajele acestui semn sunt lipsa de rabdare si pesimismul. Mai mult decat atat, calul este cunoscut ca un animal cu un spirit independent, care impiedica uneori reprezentantii acestui semn sa asculte sfatul rudelelor. Noroc ii vor aduce numerele 2, 3 si 7, iar elementul este lor este focul. Calul s-ar potrivit in zodiacul chinezesc cu TIGRUL, cainele si soarecele.

Soiuri de cal, conform zodiacului chinezesc
Ca si celelalte personaje din horoscopul chinezesc, calul are, de asemenea, variatiile sale. 2014 este anul calului de lemn, adesea numit calul verde, deoarece coada si o parte din membrele sale au fost vopsite in verde. Calul de lemn se distinge de restul “fratilor” sai, cu mai mult sens. Ii place sa-si extinda cunostintele urmand abordarile moderne si lupta pentru dominare. Este placut, pentru ca este strans legat de toate.

In 1942, 2002 si 2062 este anul calului de apa. Spre deosebire de ceilalti cai din zodiac este fericit si lipsit de griji. De multe ori vede propriile interese si are o variabila publica la starea de spirit. Are un caracter sanatos, in cea mai mare parte din cauza simtului umorului.

In 1930, 1990 si 2050 este anul de calul de metal. Are calitati mostenite in mare masura de la elementul sau. Este greu de controlat si de “stapanit”, atunci cand vine vorba de lucruri serioase. Este incapatanat si de multe ori asculta doar cu propriile lui cuvinte. Este plinut, dar energic, activ si cu intuitie excelenta.

In 1906, 1966 si 2016 este anul calului foc.
Caracteristica calului din zodiacul chinezesc, explica natura turbulenta a reprezentantilor acestui semn. Aici calitatile inerente in ansamblu s-au intarit in mod repetat. Este un aventurier, ii place sa calatoreasca si atrage oamenii din jurul lui, cu magnetismul sau si sange fierbinte.

Oameni celebri nascuti sub semnul calului: Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Barbra Streisand, Cindy Crawford, Harrison Ford, Denzel Washington, Jackie Chan, Ashton Kutcher, Emma Watson, Katie Holmes, Kristen Stewart.

Anul CALULUI

Anul 2014 este marcat de cal
In conformitate cu zodiacul chinezesc intre 31 ianuarie 2014 si 18 februarie 2015 este anul calului. Pe parcursul urmatoarelor 12 luni, reprezentantii acestui semn ar trebui să fie mai increzatori in sine, daca doresc sa-si atinga obiectivele dupa care gonesc – si se asteapta sa fie pe deplin realizabili.

Daca sunteti singur/a va veti gasi partener/a si veti fii obligat sa mergeti intr-o etapa mai serioasa in relatie, dar atentie mare cu sanatatea. Stresul si aglomeratia poate da un rezultat negativ. In 2014, scopul trage o tranzactie financiara buna, dar reprezentantii calului trebuie sa fie precauti cu privire la starea lor.

Previziuni totale pentru 2014
In general 2014 a fost marcat de cal si pare a fii anul de emotii intense. Veti intampina suisuri si coborasuri alternativ, dar, in general, perioada poate fi descrisa la fel de buna. Va ofera tuturor posibilitatea sa va incercati norocul si atingerea obiectivelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.