Horoscop Sambata 9 Mai 2015: Mare atentie Pesti! Ce greseli puteti face?

7 mai 2015 // Horoscop

Horoscop Sambata 9 Mai 2015. Citeste horoscopul zilei de Sambata, 9 Mai 2015 (9.05.2015) si afla ce spun astrele in weekend. Pestii pot face alegeri gresite in dragoste, iar Sagetatorii pot avea mici dificultati financiare.
Horoscop Sambata 9 Mai 2015

Horoscop zilnic berbec Sambata 9 Mai 2015
Trebuie sa va feriti de cheltuieli inutile pentru ca problemele financiare pot sa apara in orice moment. Prudenta si rabdarea va fi cruciala in acest sens. In iubire, incercati sa primiti criticile partenerului dumneavoastra daca argumentele sunt rezonabile.

publicitate

Horoscop zilnic taur Sambata 9 Mai 2015
Fiti atenți la oportunitati, pentru ca acestea v-ar putea aduce progrese in profesie sau activitatea dvs. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, incercati sa precizati in mod clar abilitatile si cunostintele. In dragoste, este posibil ca cineva sa va cunoasca mai bine.

Horoscop zilnic gemeni Sambata 9 Mai 2015
Ar trebui sa petreceti un pic de timp pentru a pune in ordine anumite aspecte ale rolurilor in afaceri sau in casa dvs. Acest lucru previne complicatiile sau negocierile greoaie ale ultimului moment. In iubire, astrele va ofera magnetism si putere de seductie.

Horoscop zilnic rac Sambata 9 Mai 2015
Trebuie sa munciti mai mult daca va doriti unele imbunatatiri economice. Cu toate acestea, pentru a indeplini anumite etape trebuie unele sacrificii. La nivel emotional, ati putea intalni pe cineva care va iubeste sincer si pasional.

Horoscop zilnic leu Sambata 9 Mai 2015
Starea emotionala si mentala este un ideal de a lupta pentru ceea ce vreti. Experienta va ajuta sa treceti mai usor de unele obstacole. In iubirie, ati reusit sa treceti peste dezamagiri si sunteti gata sa traiti fericirea pe care o meritati.

Citeste si : Horoscop: 4 soacre care iti fac viata un cosmar in functie de zodie

Horoscop zilnic fecioara Sambata 9 Mai 2015
Puteti gasi posibilitatea de a imbunatati anumite aspecte ale calitatii vietii. Ar trebui sa va faceti timp pentru a alege optiunile bune in modurile care va duc la schimbari semnificative. In dragoste, va confruntati cu anumite probleme legate de partenerul dumneavoastra si poate ar trebui sa vorbiti despre asta.

Horoscop zilnic balanta Sambata 9 Mai 2015
Puteti avea posibilitatea de a rezolva cu succes o problema in zona dumneavoastra de lucru, care demonstreaza cat de abil sunteti in punctele esentiale. In iubire, astrele imbunatatesc aspectele emotionale si romantice ale relatiei actuale.

Horoscop zilnic scorpion Sambata 9 Mai 2015
Sunteti foarte concentrat pe teme financiare sau de afaceri. Ati depus multa energie pentru obtinerea unor obiective economice cu sanse bune de a se materializa. In dragoste, ar putea fi necesar sa amanati un plan cu partenerul dumneavoastra din cauza muncii. Cu sanatatea stati bine.

Citeste si : Horoscop: Ce calitati au femeile in functie de zodie

Horoscop zilnic sagetator Sambata 9 Mai 2015
O dificultate financiara mica o veti depasi in curand. Daca sunteti in cautare de munca, va fi critic sa aratati cele mai bune acreditari unei persoane influente. In dragoste, relatia cu partenerul de viata merge lin. Aerul inchis nu va face bine.

Horoscop zilnic capricorn Sambata 9 Mai 2015
Va recuperati rapid dupa o eroare financiara mica care a aparut in mod neasteptat. Mai mult decat atat, ati putea primi informatii privilegiate in legatura cu o afacere. In iubire, puteti face o excursie sau ceva foarte interesant cu persoana iubita.

Horoscop zilnic varsator Sambata 9 Mai 2015
Exista anumiti factori care garanteaza un nivel acceptabil de stabilitate in activitatile dumneavoastra, care va ofera un sentiment de siguranta. In dragoste, cineva din mediul dvs. v-ar putea surprinde cu o vizita.

Horoscop zilnic pesti Sambata 9 Mai 2015
Este o zi foarte favorabila pentru investitii sau pentru afaceri. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, onestitatea si responsabilitatea dumneavoastra va atrage interesul oricarei companii. In dragoste, puteti face unele alegeri grabite care v-ar putea dezamagi.

Horoscop: Cele trei zodii care se iubesc doar pe sine...

Astrologii indică semnele zodiacale care nu știu...

Mint în timp ce respiră: Cei mai buni mincinoși ai zodiacului...

Aproape toată lumea minte, dar unii oameni o fac...

Horoscop: Care este demonul tau interior in functie de zodie...

Fiecare dintre noi are parti intunecate ale caracterului...