Horoscop: Top 5 cele mai bune mame in functie de zodie

Vreti sa stiti daca veti fii o mama buna pentru copiii dvs? Ei bine, astrologii au facut un top al celor mai bune mame in functie de zodie. Verificati daca va aflati printre acestea.
Horoscop: Top 5 cele mai bune mame in functie de zodie

Mama Gemeni
Mama Gemeni este intotdeauna o prietena de nadejde pentru copii ei. Aceasta stie sa ii asculte, sa ii sfatuiasca si sa ii sprijine in momentele dificile. O astfel de mama este mereu vesela, comunicativa si va stii sa ofere sfaturile potrivite atunci cand copiii ei i le vor cere. De asemenea aceasta este gata sa invete mereu ceva nou. Datorita umorului sau, in casa sa va fi mereu o atmosfera vesela.

publicitate

Mama Leu
Mama Leu ramane tanara in sufletul ei odata cu trecerea anilor. Aceasta va face tot posibilul sa isi rasfete copiii si sa le ofere tot ce e mai bun in viata. De asemenea este un partener bun de joaca si un parinte pe care copii se pot baza oricand indiferent de situatie.

Mama Scorpion
Mama Scorpion este cea mai protectoare mama din zodiac, ea fiind capabila sa isi dea chiar si viata pentru copii ei. Aceasta stie sa fie cel mai bun prieten al copiilor ei si discuta cu ei absolut orice.

Mama Sagetator
Mama Sagetator stie sa le ofere copiilor ei toata libertatea de care au nevoie. Aceasta este genul de parinte care isi indeamna copii sa se distreze cat mai tare, fiind mama pe care orice copil o doreste. Vesela si pusa mereu pe sotii, va fi o mama foarte buna pentru copilul sau.

Mama Pesti
Mama Pesti este cea mai iubitoare persoana din tot zodiacul. Aceasta are mereu un comportament bland si isi rasfata copiii ori de cate ori are ocazia. Atunci cand unul din copii ei va avea vreo problema, mama Pesti va face chiar si imposibilul sa il ajute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.