Horoscop: Top 5 zodii care nu pot renunta la tigari

Stim cu totii ca fiecare are un viciu, iar tigarile sunt cu adevarat un viciu periculos pentru sanatatea noastra. Chiar daca stim acest lucru, unii dintre noi nu putem renunta la ele. Iata care sunt zodiile care nu pot renunta la tigari:
Horoscop: Top 5 zodii care nu pot renunta la tigari

Taur
Reprezentantii zodiei Taur iubesc viata de lux si confortul, iar tigarile fac parte din acest “lux” pe care si-l permit. Oricat ar dori ei nu pot scapa de acest viciu, insa ce-i drept atat timp cat isi permit sa isi cumpere tigari, nici nu vor incerca sa faca acest lucru.

publicitate

Gemeni
Gemenii au o predispozitie aparte pentru alcool si tigari. Ei vor sa incerce senzatii tari si nu se gandesc ca unele trece ele le poate afecta starea de sanatate. De asemenea, nativii din zodia Gemeni nu vor fuma orice, acestia au o preferinta la tutunul nou sau ierburi aromate, din ce in ce mai extravagante.

Leu
Odata ce au intrat in patima tutunului, Leii cu greu vor mai iesii. Acestora le place sa experimenteze multe lucruri in viata, prin urmare si tigarile se afla pe lista lor. De asemenea, Leilor le place sa duca o viata lipsita de griji si sa incerce numai tigari de buna calitate, dintre cele mai scumpe. Desi sunt persoane ambitioase, acestia nu vor scapa usor de acest viciu.

Citeste si: Horoscop: Top 3 cele mai norocoase zodii in dragoste

Sagetator
Sagetatorii sunt mereu dornici sa incerce tot ce este nou si mai special. Problema principala a Sagetatorilor este ca acestia au tendinta de a nu avea simtul masurii in tot ce fac si nu le plac jumatatile de masura, ei mergand pe principiul “totul sau nimic.” Prin urmare, atunci cand vine vorba de tigari, ei sunt capabili sa fumeze atat cat au, fara sa se mai gandeasca si la ziua de maine.

Varsator
Nativii din zodia Varsator sunt de asemenea dispusi sa incerce diverse noutati, chiar si atunci cand vine vorba de tigari. Acest miraj al noului poate deveni extrem de periculos pentru nativii din Varsator, mai ales daca nu se pot controla.