Horoscop zilnic Vineri 20 Februarie 2015: Ce nu trebuie sa faca Berbecii in aceasta vineri?

18 februarie 2015 // Horoscop

Horoscop zilnic, Vineri 20 Februarie 2015: Ce prezic astrele in ultima zi din saptamana? Horoscopul zilei de Vineri, 20 februarie (20.02.2015). Berbecii nu trebuie sa vorbeasca in public despre relatia de dragoste, iar Balantele au idei inovatoare.
Horoscop zilnic Vineri 20 Februarie 2015

Horoscop zilnic berbec Vineri 20 Februarie 2015
Puteti simti o oarecare teama pentru consecințele inadecvate. Cu siguranta nu se intampla nimic, dar trebuie sa va controlati. In dragoste, evitati sa discutati in public cu partenerul dvs, pentru ca nimeni nu trebuie sa afle despre problemele dvs personale.

publicitate

Horoscop zilnic taur Vineri 20 Februarie 2015
Analizati cu atentie fiecare dintre alegerile pe care le faceti in sarcinile obisnuite, pentru ca tindeti sa faceti determinari gresite. In dragoste, veti fi gata sa depasiti orice obstacol pentru a cuceri persoana pe care o doriti.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 20 Februarie 2015
Aveti senzatia ca unele reguli sau structuri sunt prea rigide la locul de munca, dar nu trebuie sa faceti nici o alegere, ci adaptati-va la ele. Daca sunteti prea ocupat si mancati mereu in graba, ati putea avea probleme.

Horoscop zilnic rac Vineri 20 Februarie 2015
Vi se ofera facilitati ce includ instrumente valoroase pentru imbunatatirea treburilor dvs si pentru a obtine rezultate mai eficiente. Pe de alta parte, a-ti putea avea noroc intr-un joc sau concurs.

Horoscop zilnic leu Vineri 20 Februarie 2015
Ați putea incepe sa luati in considerare schimbarea locului de munca sau sa cautati oportunitati mai mari in profesia dvs. Este o initiativa buna, de care trebuie sa va ocupati cu inteligenta si rabdare.

Horoscop zilnic fecioara Vineri 20 Februarie 2015
Este posibil ca o neintelegere legata de bani sa va provoace unele dificultati. Incercati sa clarificati situatia in cel mai bun mod posibil si sa aratati buna-credinta.

Horoscop zilnic balanta Vineri 20 Februarie 2015
Incercati sa dezvoltati o sarcina care va avea rezultate de succes datorita ideilor dvs bune si a deciziilor. Mai mult decat atat, gestionati mai bine banii, ceea ce va avea un impact pozitiv finanțelor pentru dumneavoastra.

Horoscop zilnic scorpion Vineri 20 Februarie 2015
Daca nu faceti cheltuieli neprevazute, economia dvs va atinge stabilitatea. Daca sunteti somer, va fi util sa puneti in aplicare aceasta strategie. In dragoste, s-ar putea sa incepeti o relatie de durata cu cineva care va cunoste.

Horoscop zilnic sagetator Vineri 20 Februarie 2015
Capacitatea si perspicacitatea in a manevra afacerile dvs. se imbunatateste. Ca atare, acesta este momentul ideal pentru a profita de noi oportunitati. Familia dvs va poate solicita sa veniti la un eveniment important.

Horoscop zilnic capricorn Vineri 20 Februarie 2015
Ati putea creste cunoștintele si abilitațile dvs daca lucrati cu oameni care au experienta in domeniul dumneavoastra de activitate. Astrele spun ca e momentul favorabil pentru a va dezvolta profesional si in cariera.

Horoscop zilnic varsator Vineri 20 Februarie 2015
Vi se ofera posibilitatea de a aplica cunostintele si talentele dvs. Sunt favorabile schimbarile pozitive in ocupatii si proiectele dumneavoastra. Daca nu aveti pereche, cineva poate fi atras de sensibilitatea dvs si va arata sentimentele.

Horoscop zilnic pesti Vineri 20 Februarie 2015
Intarzierea in unele aspecte ale proiectelor dvs. nu inseamna ca va pune in pericol cariera. Trebuie să fiti mai mult pacient si mai putin fatalist, nu lasati dorintele dvs sa se transformate in obsesii.

Horoscop: Cele trei zodii care se iubesc doar pe sine...

Astrologii indică semnele zodiacale care nu știu...

Mint în timp ce respiră: Cei mai buni mincinoși ai zodiacului...

Aproape toată lumea minte, dar unii oameni o fac...

Horoscop: Care este demonul tau interior in functie de zodie...

Fiecare dintre noi are parti intunecate ale caracterului...