Partenerul ideal pentru toate varstele, cu cicluri zodiacale ale vietii

Fiecare dintre noi trec prin trei ciclului de viata principale, in care avem o sansa favorabila pentru a ne conecta cu reprezentanti din diferite semne zodiacale.
Partenerul ideal pentru toate varstele, cu cicluri zodiacale ale vietii
Foto: www.feminis.ro

Astazi ne vom uita la cele trei cicluri principale ale vietii in care ne putem crea o relatie sanatoasa cu reprezentanti din diferite semne zodiacale:

publicitate

Berbec
Pana la varsta de 29 de ani: in aceasta perioada, Berbecul are o sansa pentru o relatie fericita cu Leu si Sagetator, deoarece acestia sunt la fel de ambitiosi si pasionali.
Dupa varsta de 29 de ani: dupa aceasta varsta, veti deveni mai intelepti, mai potoliti si practici. Prin urmare, veti avea success in iubire iubirea cu Capricorn si Fecioara. Aceste doua semne zodiacale va ajuta Berbecul sa se maturizeze si sa fie mai ințelept.
Dupa varsta de 41 de ani: In aceasta perioada Berbecul este compatibil cu Gemeni si Balanta. Aceste doua zodii sunt intelectuale si il va ajuta sa se controleze.

Taur
Pana la varsta de 29 de ani: la tinerete Taurul este compatibil cu Fecioara si Capricorn. Alaturi de fecioara va fi inconjurat de frumusețe, iar cu ajutorul Capricornului va atinge succesul profesional.
Dupa varsta de 29 de ani: Taurul are un obicei de a pluti in nori. Prin urmare, exista o nevoie pentru Berbec si Gemeni sa-l aduca cu picioarele pe pamant din cand in cand.
Dupa varsta de 41 de ani: cand este mai matur, Taurul vrea o relatie profunda, si aceasta o poate avea cu Scorpionul.

Gemeni
Pana la varsta de 29 de ani: Gemenii atunci cand sunt tineri sunt prea frivoli si superficiali, ceea ce ii face potriviti pentru Balanta si Varsator.
Dupa varsta de 29 de ani: De-a lungul timpului Gemenii sunt mai echilibrati si de aceea pot avea o relatie stabile cu Taurul si Berbecul.
Dupa varsta de 41 de ani: Cea mai mare provocare pentru Gemeni este de a controla. Dupa aceasta varsta, ei pot fi fericiti cu Sagetator.

Rac
Pana la varsta de 29 de ani: Cand sunt tineri Racii pot tari o relatie de pasiune si cu emotii frumoase alaturi de Scorpion si Pesti.
Dupa varsta de 29 de ani: Dupa aceasta varsta, racii devin mai maturi si nu mai sunt ingrijorati despre fiecare lucru mic. Acest lucru ii fac sa se potriveasca cu Gemeni si Fecioara.
Dupa varsta de 41 de ani: Racul se potriveste foarte bine cu Capricornul dupa aceasta varsta.

Leu
Pana la varsta de 29 de ani: Leul se simte fericit cu Berbec si Sagetator. Toate aceste trei semne zodiacale sunt independente și impulsive.
Dupa varsta de 29 de ani: Dupa 30 de ani Leul cauta pace in vietile lor personale si invata sa aiba rabdare. In acest sens, se potriveste foarte bine cu Capricornul.
Dupa varsta de 41 de ani: La aceasta varsta, Leul se simte mai intelept, practic si potolit.Compatibilitatea este situata cu Balanta si Scorpion.

Fecioara
Pana la varsta de 29 de ani: Fecioarele cauta confort alaturi de Capricorn si Taur. Cu toate ca relatiile lor sunt mai putin passive, reusesc sa construiasca o alianta puternica.
Dupa varsta de 29 de ani: La aceasta varsta, fecioarele au castigat experienta si intelepciune, stiu ce vor profesional si, prin urmare, depun eforturi pentru a avea o relatie cu Scorpion si Leu. Aceste doua personaje pot aprecia meritele Fecioarei.
Dupa varsta de 41 de ani: Dupa aceasta varsta, Fecioarele incep sa-si aprecieze virtutile alaturi de Sagetatori.

Citeste si: In ce mod seduce fiecare semn zodiacal. Ti se potriveste?

Balanta
Pana la varsta de 29 de ani: La aceasta varsta pot trai o relatie plina de pasiune alaturi de Gemeni si Varsator.
Dupa varsta de 29 de ani: De-a lungul timpului Balantele devin mai practice si cauta sprijin la Scorpion si Berbec.
Dupa varsta de 41 de ani: Balanta devin romantice si se inteleg foarte bine cu Pesti si Sagetator in acest ciclu de viata. Ei au in comun interese și idei.

Scorpion
Pana la varsta de 29 de ani: La aceasta varsta, Scorpionul se potriveste si poate trai o poveste de dragoste cu Capricorn si Fecioara.
Dupa varsta de 29 de ani: Odata cu trecerea anilor creste agresivitatea Scorpionilor, care pot fi de neclintit cu Taur si Balanta.
Dupa varsta de 41 de ani: In aceasta etapa a vietii, Scorpionul gaseste multe lucruri in comun cu Sagetator si Varsator.

Sagetator
Pana la varsta de 29 de ani: La aceasta varsta se potrivesc foarte bine cu Leu si Berbec, desi aceste relatii nu sunt durabile.
Dupa varsta de 29 de ani: Dupa 30 de ani Sagetatorii isi gasesc consolare in Fecioara si Gemeni, ceea ce ii face sa se simta mult mai echilibrati.
Dupa varsta de 41 de ani: La maturitate acestia devin chiar mai puternici si agresivi, ceea ce fac posibile legaturi doar cu semne de calm ca Taurul si Balanta.

Capricorn
Pana la varsta de 29 de ani: In acest ciclu Capricornul este compatibil cu semne de pamant Taur si Fecioara. Desi relația lor este un pic plictisitoare, trec testul de compatibilitate.
Dupa varsta de 29 de ani: Este bine sa se concentreze pe Varsator si Scorpion. Capricornul se poate dezvolta profesional daca i se ofera un sprijin puternic.
Dupa varsta de 41 de ani: Capricornii sunt compatibili cu Pestii si ii vor ajuta sa se imbogateasca spiritual.

Varsator
Pana la varsta de 29 de ani: La tinerete, Varsatorul poate avea o relatie frumoasa cu Gemeni si Balanta. Gemenii sunt veseli si le fac viata mai interesanta Varsatorilor, iar Balantelor le va oferi armonie.
Dupa varsta de 29 de ani: Varsatorii se vor simti bine cu Fecioara si Berbec. Fecioarele ii va face mult mai practici, iar Berbecii mai ambitiosi.
Dupa varsta de 41 de ani: In acest ciclu Varsatorul depune eforturi pentru un standard ridicat de viata si este compatibil cu Leul.

Pesti
Pana la varsta de 29 de ani: La aceasta varsta, Pestii sunt compatibili cu Rac si Scorpion. Relatiile lor sunt interesante si emotionale.
Dupa varsta de 29 de ani: In aceasta perioada, Pestii se simt mai bine cu Varsatorul.
Dupa varsta de 41 de ani: La aceasta varsta acestia cauta armonie si pace. Este compatibil cu Fecioara. Cele doua semne zodiacale pot crea o uniune stabila, pentru ca se completeaza reciproc perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.