5 secrete ale machiajului perfect pentru orice femeie

28 noiembrie 2016 // Machiaj

Fiecare femeie stie care este machiajul potrivit pentru trasaturile sale si pentru tenul sau, insa uneori este bine sa iasa din zona lor de confort si sa isi indrepte atentia catre acel tip de machiaj care este perfect pentru orice femeie.
5 secrete ale machiajului perfect pentru orice femeie

Cum se poate realiza aceste lucru? Prin abordarea unor elemente care sunt garantia unui machiaj de succes in orice imprejurare, adecvat oricarei femei stilate si rafinate, care doreste sa afiseze un machiaj la moda.

publicitate

,,Smokey Eyes’’ este un element specific machiajului elevat, care se preteaza unei largi game de femei, precum si unui numar mare de imprejurari. Fie ca doriti sa realizati un machiaj de zi foarte elevat sau unul de seara, plin de farmec, este foarte usor sa aplicati pe pleoape un strat finut de negru-gri, mat sau usor stralucitor, care sa va puna in lumina frumusetea si delicatetea chipului.

Buzele rosii devin rapid atuu-ul oricarei femei. Este extrem de important sa aratati proaspata si vibranta, plina de viata, iar rujul aprins, de un rosu profund, este solutia perfecta. Nu este suficient ca buzele sa arate rosii si atat, trebuie sa fie moi si imbietoare, sa ,,musteasca’’ de viata si de prospetime. Alegeti rujuri rosii, dar puternic hiratante, care sa va dea acest aspect absolut important.

Tenul curat, imaculat, poate fi obtinut fie in mod natural, daca nu aveti probleme de niciun fel, dar si prin alegerea si aplicarea unui fond de ten care sa fie in aceeasi gama cu nuanta pielii voastre. Aplicarea trebuie facuta in straturi fine, asa incat sa nu para un ten prea incarcat si sa obtineti un efect exact invers. Pentru a avea un ten mai luminos, aplicati un fond cu putina stralucire, care sa radieze placut si sa va evidentieze trasaturile.

Uneori, naturaletea este un aspect important al machiajului. In acele zile cand doriti sa nu pareti atat de intens machiata, este vital sa aplicati culori neutre, usor fade, care sa nu iasa atat de mult in evidenta. Alegeti rujuri si farduri din gama bejurilor sau rozurilor pale, iar fondul de ten sa fie aproape identic cu nuanta pielii voastre.

Pentru un aspect proaspat, tineresc, nu uitati de obraji. Acestia nu trebuie accentuati foarte mult. folositi nuante de piersiciu, roz discret sau rosu deschis, mai ales daca aveti un ten foarte deschis. Nu aplicati straturi groase. Peste fondul de ten utilizat in mod normal, aplicati cateva linii de blush, dupa care sa uniformizati cu pensula, prin miscari circulare. Indrepatati directia catre exterior, niciodata central, ca sa nu semanati cu niste clovni.

O femeie seducatoare intra intr-un bar...

O femeie foarte seducătoare intră într-un bar,...

O femeie de la tara vine la ginecolog...

O femeie de la țară, la ginecolog: – Dom’...