7 tendinte majore in machiajul de toamna 2015

5 octombrie 2015 // Machiaj

Nu este un secret ca vedetele se bucura de ajutorul unor make-up artisti, care le fac sa arate fabulos, de fiecare data. Oricine le priveste isi doreste sa arate la fel de bine.
7 tendinte majore in machiajul de toamna 2015

Dar nu toate femeile se bucura de un asemenea favor, asa ca nu ne ramane decat sa le copiem, sa ,,furam’’ de la acestea aceste trucuri de machai profesionist si sa le aplicam intr-o maniera personala, mai ales ca nu dispunem nici de produsele lor profesionale.

publicitate

Rosu in obraji
Se spune din popor ca persoanele care sunt rosii in obraji sunt sanatoase si vioaie, dar, adaugam noi, este si la moda. Nuantele folosite pentru obraji sunt rozul aprins si rosul visina. Aplicarea trebuie sa se faca uniform, pe intregul pomete al obrazului, ca sa nu riscati sa aratati ca un clovn, cu doua pete rotunde pe fata. Utilizati o pensula plata, care sa intinda pigmentul cat mai bine si cat mai uniform.

Rujul inchis
Acest trend al anilor 80 se pare ca se intoarce, devenind un trend al acestei toamne. Culoarea nu trebuie sa fie nici prea inchisa, ci sa mearga pana in zona visinei putrede, care sa dea un aspect sic oricarui chip si oricarei tinute. Buzele mai pline sunt avantajate de aceasta culoare. Pentru cele mai subtiri trebuie aleasa o nuanta ceva mai deschisa, cu macar un ton, pentru a nu parea si mai subtiri decat sunt.

Rujul bej deschis
Este o nuanta care va poate scoate din orice dificultate, mai ales cand trebuie sa asortati rujul cu o tinuta foarte eleganta si trebuie sa afisati un look stralucitor, cu carea sa atrageti toate privirile. Buzele sunt definite, dar intr-o maniera discreta, care sa nu atraga atentia mai mult decat trebuie. Daca vreti ca rochia sa ,,vorbeasca’’ pentru voi, atunci e clar ca nu aveti nevoie de un machiaj care sa treaca pe primul loc.

Citeste si: Machiaj toamna 2015: 5 tendinte esentiale pentru brunete

Fard argintiu
Scoala veche de machiaj considera ca fardul argintiu micsoreaza ochii si estompeaza farmecul lor, fapt pentru care s-a renuntat la aceasta nuanta stralucitoare. De curand, perceptiile asupra fardurilor s-a schimbat mult si argintiul si-a reluat locul. Privirile sunt atrase de el, facand ca tinuta sa para si mai eleganta decat este. Aspectul general va fi unul incantator, cu care veti iesi in evidenta la orice petrecere la care veti merge in aceasta toamna.

Creionul dermatograf
In aceasta toamna, creionul dermatograf este instrumentul care face toata treaba. Daca nu aveti la indemana un fard care sa va satifaca nevoile, el este de ajuns. Conturul face ochii mai vizibili, mai profunzi. O privire bine conturata face jumatate din aspectul general. Toamna este mai dura prin definitie, mai inchisa, iar conturul merge pe aceeasi linie, a determinarii.

Citeste si: 10 nuante de ruj la moda in toamna 2015

Genele bogate
In aceasta toamna, genele bogate sunt la moda, am putea spune. In realitate, ele au fost mereu in atentia marilor make-up artisti. Este vorba despre aceeasi linie generala, a conturarii privirii, de definire a chipului, intr-o maniera simpla, dar de efect.

Sprancenele groase
Sprancenele groase au fost la moda intreg anul 2015, nu numai in toamna. Daca vreti mai intai sa probati acest stil, puteti folosi pudra pentru sprancene. Sau puteti permanent sa apelati la acest truc, daca nu vreti sa le aveti cu adevarat groase.

Tendinte machiaj 2017: se poarta piersiciul in toate nuantele...

Moda vine si trece, fie ca este vorba de haine, posete,...

5 secrete ale machiajului perfect pentru orice femeie...

Fiecare femeie stie care este machiajul potrivit pentru...