Machiaj in functie de forma ochilor

O femeie este mai frumoasa atunci cand are niste ochi expresivi. Pentru a realiza acest lucru, trebuie sa stie cum sa se poarte in mod corespunzator machiajul ochilor in functie de forma lor.

Machiaj in functie de forma ochilor

Machiajul adecvat si bine aplicat, poate face minuni cu chipul unei femei. Daca nu purtati un machiaj corect, in functie de forma lor, aspectul devine plictisitor si impersonal. Pentru a evita acest lucru, va aratam cateva sfaturi pentru a evidentia ochii si a da un aspect care poate incanta oamenii:

publicitate

Ochii in forma de migdala
Daca aveti o astfel de forma la ochi si vreti ca ei sa para mai mari, va sfatuim sa aplicati o umbra intunecata in mijlocul pleoapei superioare, precum si sa subliniati coltul exterior al ochiului. Sofia Vergara, care are, de asemenea, ochii migdalati, face ca ochii ei sa para mai expresivi daca aplica un dermatograf profund in primul rând, urmat de umbre intunecate. Acest machiaj extrem de usor va pune in evidenta trasaturile, facandu-le mai frumoase.

Machiaj in functie de forma ochilor

Ochii rotunzi
Femeile care au ochii mari, rotunzi, pot fi sigure ca aceasta este singura forma care intinereste cu cativa ani, face o priveliste frumoasa si foarte sexy. Machiajul cel mai potrivit pentru aceasta forma este cu un creion de culoare inchisa (de preferinta negru), cu care trageti pleoapa superioara si inferioara tragand usor o linie la ochi.

Machiaj in functie de forma ochilor

Ochii mari
Daca aveti ochii mari, ei se pot evidentia concentrandu-se pe umbre in mijlocul pleoapei. Aplicati o umbra intunecata peste capac atunci cand doriti sa creat un aspect dramatic si in acelasi timp, foarte modern.

Machiaj in functie de forma ochilor

Ochii incrucisati
Una dintre actritele noastre preferate, Sarah Jessica Parker are un ochii usor incrucisati la baza nasului. Pentru a deschide ochii si a ii face mai expresivi, puneti un accent frumos si aplicati umbre la sfarsitul ochilor. Ochii fumurii sunt extrem de potriviti de exemplu, evitati aplicarea de nuante intunecate langa canalul lacrimal. Cele mai bune de folosit acolo sunt roz foarte deschis, alb, argint sau nuante de aur.

Machiaj in functie de forma ochilor

Ochii mici
Nu va faceti griji in cazul in care ochii sunt prea mici, puteti face intotdeauna un machiaj frumos. Ochii Rashida Jones arata mult mai mari decat sunt in realitate, si aici e secretul – evita incadrarea ochiului cu un creion dermatograf sau umbre intunecate. Cu toate acestea subliniati cu culori stralucitoare si culori pastelate, proaspete, care va deschide ochii.

Machiaj in functie de forma ochilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.