Machiaj pentru ochi caprui: cele mai trendy produse

3 octombrie 2016 // Machiaj

Ca sa aratati fantastic in orice moment al zilei, aveti nevoie de un machiaj pe masura, care sa va puna ochii in evidenta. Alegerea celor mai potrivite produse de machiaj in functie de culoarea ochilor este un prim pas catre un aspect de succes.
Machiaj pentru ochi caprui: cele mai trendy produse

Ochii caprui sunt frumosi si atragatori, dar cu un machiaj bine realizat, veti arata minunat in orice imprejurare.
Care sunt produsele de care aveti nevoie?

publicitate

Mai intai, trebuie sa va pregatiti chipul pentru machiaj. Va trebuie o baza de machiaj, un fond de ten, care sa va transforme pielea intr-una absolut perfecta, gata de aplicat alte produse de machiaj, pentru o infatisare completa si eleganta. Aplicarea fondului de ten se face cu miscari circulare, pentru a intinde produsul bine si a nu lasa zone neacoperite sau acoperite inegal. Feriti-va de aplicarea prea generoasa a acestui produs, precum si a celorlalte.

Dupa fondul de ten, aplicati un strat de pudra, care sa finalizeze aspectul si sa ii dea aspectul mult dorit.
Continuati cu alegerea fardurilor, care, in cazul ochilor caprui, trebuie sa fie din gama auriului palid, roz pudrat, aramiu, albastru indigo sau negru-gri. Ochilor caprui le sta foarte bine cu machiajul smoky eyes.

Ii evidentiaza si le da o stralucire de care nu au neaparata nevoie, dar ii pune in valoare intr-un mod misterios.
Daca vreti ceva mai multa culoare, fardurile mov, de la cele mai deschise, pana la movul-pruna, sunt cele mai indicate. Misterul este accentuat si intregul chip este redefinit intr-o maniera calda, clasica.

Pentru seara, merita sa incercatii nuante de verde smarald sau ceva stralucitor, daca ocazia este si mai speciala. Adaugati linii fine de creion dermatograf, negru, daca aplicati argintiu, sau maron, daca folositi un fard auriu sau aramiu. Pleoapele vor arata alungite si mai mari, prin urmare si ochii vor fi mai atragatori. In niciun caz nu folositi creioane cu sclipici, pentru ca in locul aspectului sofisticat, veti obtine exact contrariul.

Finalizati machiajul cu un ruj care sa va faca buzele cat mai atragatoare cu putinta. Rosul clasic este mereu o solutie la indemana, indiferent de tinuta, ocazie, trasaturi ale chipului. In rest, alegeti nuante de roz subtile sau din gama bejurilor cu tenta roze.

Urmand aceste sfaturi, veti obtine un machiaj de efect, care sa va trasforme intr-o femeie atractiva si sofisticata.

Tendinte machiaj 2017: se poarta piersiciul in toate nuantele...

Moda vine si trece, fie ca este vorba de haine, posete,...

5 secrete ale machiajului perfect pentru orice femeie...

Fiecare femeie stie care este machiajul potrivit pentru...